.

.

 

.

Peter van Uhm-Levensles

Theatercollege door voormalig Commandant der Strijdkrachten. Peter van Uhm wordt als voormalig Commandant der Strijdkrachten wereldwijd geroemd om zijn leiderschapskwaliteiten. Van zijn boek 'Ik koos het wapen', waarin hij onder meer vertelt over zijn persoonlijke strijd na het verlies van zijn zoon, zijn inmiddels meer dan 25.000 exemplaren verkocht.

In het theatercollege Levensles vertelt hij over de dingen in het leven die hem hebben gedreven en inspireert hij u om na te denken over waar u in het leven voor staat en wat u wilt bereiken. Hij doorspekt zijn college met verhalen uit de praktijk van veertig jaar leiding geven en hij vertelt over het verlies van zijn zoon Dennis. Uiteindelijk wordt u als publiek een spiegel voorgehouden, maar mag u ook volop vragen aan hem stellen.

Zondag 29 april, aanvang 15.00 uur - entree € 25,00.

 

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel