.

.

 

.

Koningsdag 2018 in Zweeloo: gezellige vrijmarkt en fietstocht

Op het terrein achter Tante Sweel werden op Koningsdag diverse activiteiten georganiseerd. Een gezellige vrijmarkt, een fietstocht en live-muziek van Anne Satter: de verjaardag van de koning werd in Zweeloo goed gevierd.

Ondanks dat het weer deze week elke dag wat wisselvallig en grijs zou zijn, hebben de inwoners van Zweeloo op Koningsdag redelijk geluk. De zon laat af en toe haar gezicht zien en breekt in de middag ook door. Goede omstandigheden voor bezoekers aan de vrijmarkt en de meer dan zestig deelnemers aan de fietstocht.

De bezetting van kramen op de vrijmarkt viel wat tegen, maar de belangstelling van het publiek maakte veel goed. Bezoekers wandelden over het marktterrein en de veelal jongere kinderen op het terrein vermaakten zich vrijdagmiddag opperbest met tal van activiteiten. Kortom: een vrolijke, gezellige en vooral oranje sfeer.

De Oranjevereniging Zweeloo bedankt alle vrijwilligers en donateurs heel hartelijk voor hun bijdrage! Foto's: Monique Jonkman-Koolen

Oes Eig’n Kraantien d.d. 1 mei 2018.

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel