.

.

 

.

Feest van de Geest in Zweeloo

Vanaf donderdag 10 mei, Hemelvaartsdag, gaat het Feest van de Geest van start. Het is een landelijk kerk- en kunstevenement dat één keer in de twee jaar wordt georganiseerd. Dit houdt in dat er in onze kerk meerdere kunstwerken te zien zullen zijn van Marijke Reijs uit Emmen.

Zij heeft zich hierbij laten inspireren door het Pinksterverhaal uit Handelingen en het verhaal van de toren van Babel uit Genesis. Deze kunstwerken zullen een rol spelen tijdens de Pinksterviering op zondag 20 mei.

Daarnaast is de kerk open op donderdag 10 mei, zaterdag 12 mei en zondag 13 mei en ook zaterdag 19 mei t/m Pinkstermaandag 21 mei van 13.00-17.00 uur om de kunstwerken te komen bekijken.     

U bent van harte welkom! Voor meer informatie: zie www.feestvandegeest.nl

Oes Eig’n Kraantien d.d. 1 mei 2018.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel