Artikel
Theater Hofpoort

Film over het leven van Steve Jobs, de oprichter van elektronicabedrijf Apple. Drie belangrijke gebeurtenissen uit zijn leven komen voorbij, namelijk de lancering van de originele Mac, de oprichting van Next (het nieuwe bedrijf dat hij na zijn vertrek bij Apple begon) en de lancering van de Apple iMac.

DONDERDAG 5 APRIL 2018 – FILM: STEVE JOBS AANVANG 15.00 UUR EN 20.30 UUR – ENTREE € 7,50

ZATERDAG 7 APRIL - SCRUM - SINGLE MALT FOLKS XS AANVANG 20.15 UUR – ENTREE € 24,00 INCLUSIEF CONSUMPTIE
Energieke, krachtige en goudeerlijke akoestische folk. Wees er snel bij, er zijn nog maar enkele (teruggekomen) kaarten beschikbaar.

De deur van The Dirty Glass, de Schotse stamkroeg van de muzikanten van Scrum, staat weer wagenwijd open. Kom binnen, hef proostend het glas op de liefde, luister naar de sterkste verhalen, sluit nieuwe vriendschappen en geniet van de mooiste liedjes. In een prachtig pubdecor stort Scrum zijn energieke, enthousiaste, krachtige en goudeerlijke akoestische folk over u uit en worden traditionele tunes afgewisseld met eigen teksten en melodieën die zorgen voor een lach en een traan. Grab yourself a pint, have a seat and enjoy the tunes of life in ‘Single Malt Folk XS’.

ZONDAG 8 APRIL - -SCRUM @CANDIA – AKOESTISCH CONCERT AAN TAFEL! AANVANG 16.00 UUR – ENTREE € 30,00 INCLUSIEF PROEVERIJ EN AMUSES
Voor de echte liefhebbers presenteren wij in samenwerking met Slijterij en Wijnhandel Benting en Candia, de Eetkamer van Coevorden een unieke muzikale middag met Scrum! Na hun uitverkochte voorstelling op zaterdag 7 april in Theater Hofpoort komt Scrum op zondagmiddag 8 april terug naar Coevorden. In de Eetkamer van Coevorden, Candia, zullen zij een akoestisch optreden ‘aan tafel’ verzorgen i.c.m. een whiskyproeverij en bijpassende amuses.
Het aantal kaarten voor deze middag is beperkt, vol = vol!

Neem voor mogelijkheden voor diner na afloop rechtstreeks contact op met Candia via telefoonnummer 0524 - 518 034 of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Al onze kaarten zijn verkrijgbaar bij The Readshop te Coevorden en via www.theaterhofpoort.nl.

Praktische informatie:
Kaartjes zijn te koop via www.theaterhofpoort.nl of via The Readshop, Friesestraat 26 in Coevorden. Voor meer informatie zie onze website.

 

 

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Bijzondere stadswandel(z)ing door mannenkoor HEM

Donderdag 20 december wordt er iets heel bijzonders gedaan door Mannenkoor HEM. Dit omdat de roemruchte historie van Coevorden niet zo bij de kersttijd past. Mannenkoor HEM heeft een bijzondere sta...

dinsdag, 11 december 2018

Lees verder

Voorbereidingen voor ‘Het IJzerkoekenoproer’ zijn in volle gang.

Theatergroep WIJ is onder begeleiding van Theaterbedrijf Maters & Roberti druk bezig met de repetities voor de Het IJzerkoekenoproer van Coevorden. Op 22 december brengen zij de geschiedenis tot leven doo...

dinsdag, 11 december 2018

Lees verder

Hofpoort Incluis

Hofpoort Incluis, het pop-uptheater aan het Stationsplein/hoek Friesestraat, heeft weer een activiteit op de agenda staan. Op zaterdag 8 december 2018 van 13.00 tot 16.00 uur worden knieperties gebakken met Vrouwen van...

dinsdag, 4 december 2018

Lees verder
Willekeurige foto