Artikel
Inside wonen ……en meer, woonwinkel met allure

De passie van Astrid voor smaakvolle toepassing van diverse materialen is duidelijk zichtbaar in de winkel van Wonen….en meer. Eind 2013 startte Astrid Mink met haar zaak aan de Wezuperstraat in Wezup. Bij de toevoeging ‘…….en meer’ is destijds wel eens een wenkbrauw opgetrokken, omdat het nog niet duidelijk was wat dat inhield. Inmiddels is dat helder.

Het concept is volledig uitgekristalliseerd en staat als een dijk in de markt. Behoudens het aanbod van meubelen zijn daar woonaccessoires en cadeauartikelen aan toegevoegd, alsmede damesmode, interieurstyling en sinds kort bloemen.

Start-up-fase
Een nieuw bedrijf opstarten gaat vaak gepaard met vallen en opstaan. Zo is Astrid regelmatig teleurgesteld in binnen- en buitenlandse leveranciers. Deze kwamen de gemaakte afspraken niet na of reageerden niet adequaat op terechte klachten. Dat heeft ze radicaal veranderd. Er wordt nu uitsluitend met Nederlandse producenten en leveranciers gewerkt. Na een uitgebreide screening en bewezen betrouwbaarheid gaan deze  bedrijven behoren tot, zoals dat in marketingjargon wordt genoemd: voorkeursleverancier.

Inside wonen….en meer draait inmiddels op 4 pijlers:

Wonen …en meer
Het steeds wisselend assortiment aan meubels, woningaccessoires, kleden en verlichting blijkt door de uitgelezen sfeervolle en harmoniërende  collectie inmiddels voor veel vaste klanten een ijkpunt als zij hun interieur willen verfraaien. Tevens zijn de cadeauartikelen voor velen aanleiding om even langs te gaan in Wezup. Een bijzondere toevoeging is de krijt- en kalkverf van het merk l’Authentique, die in vele tinten beschikbaar is. Deze bijzondere verf draagt bij aan een fraai interieur in zowel historische panden als nieuwbouw. Deze verf kan op kleur worden gemaakt en vóór 12.00 uur besteld al de volgende dag in huis.

Damesmode….en meer
Op de bovenverdieping is er een ruime collectie dameskleding beschikbaar van diverse goede merken. Dit voorjaar komt daar de kledinglijn van Zusss bij (van dit merk zijn er ook diverse accessoires en cadeauartikelen in de winkel verkrijgbaar). Wisselende collecties zijn jaarrond beschikbaar. Een speciale app-service houdt de vaste klanten geïnformeerd of worden bericht indien er een special voor hen binnen is gekomen.

Bloemen….en meer
In 2017 is de goed geoutilleerde bloembinderij geopend. De veilingverse bloemen worden ingekocht in via een commissionair op de Flora Hollandveilingvestiging in Rijnsburg. Boeketten zijn niet standaard op voorraad. Deze worden ter plekke gearrangeerd door de ervaren bloembindster. Hierbij wordt terdege rekening gehouden met speciale wensen en de ontvanger van het boeket. Voorlopig alleen in het weekend beschikbaar. Uiteraard is het mogelijk om op verzoek op andere dagen bloemenarrangementen op de gewenste kleur te maken.

Styling….en meer
Regelmatig trekt Astrid er op uit om particulieren en bedrijven te voorzien van passend advies over interieur- en exterieurstyling. Het is de keuze van de cliënt of er wordt gekozen voor een advies of dat de klant samen met Astrid aan de slag gaat. De buitenruimte, die vaak als verlengstuk van de woning wordt gezien, kan onderdeel zijn van de advisering.

Inside wonen….en meer is inmiddels een veelzijdig bedrijf waar bij de diverse activiteiten naadloos op elkaar aansluiten. Meer weten? Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 0591-229227

Bijschrift foto 1: Eigenaresse Astrid Mink (r) met haar alter-ego Elly Heidemans aan de koffietafel. (Foto: Jos Grootscholten)

Bijschrift foto:  Astrid Mink aan het werk in de binderij. (Foto: Jos Grootscholten)

Oes Eig’n Kraantien d.d. 3 april 2018.

 

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Lotte Tempelman loopt stage bij bekende Texelse schapenboer

Stage bij BN’ers…………. 'Ook daar moet gewoon gewerkt worden……….!' Lotte Tempelman heeft afgelopen maand een onvergetelijke stage beleefd. De 17-jarige inwoonster van Aalden was werkzaam bij de van Boer Zoekt Vrouw bekende Texe...

dinsdag, 17 juli 2018

Lees verder

Geslaagd, de vlag kan uit!

Jordy Werkman slaagde afgelopen maand op het Esdal College in Oosterhesselen voor zijn MAVO-diploma. Er was meer goed nieuws bij de familie Werkman: ook Charel is geslaagd voor haar studie &ld...

dinsdag, 17 juli 2018

Lees verder

o.b.s De Anwende zwaait populaire conciërge André uit

Conciërge André Jonkers uit Schoonoord nam afgelopen woensdag afscheid van o.b.s. De Anwende. Hij gaat met pensioen. Het was nog net voor de eeuwwisseling, ongeveer 20 jaar geleden, dat André zij...

dinsdag, 17 juli 2018

Lees verder
Willekeurige foto