Artikel
Dorpsvilla's

Verkoop gestart. Eind vorig jaar kon u in OEK lezen dat de bouw van een appartementencomplex naast het bedrijfspand van Food Basics voorlopig van de baan is. Het goede nieuws was tegelijk dat de plannen voor het realiseren van vier geschakelde woningen in hetzelfde gebied onveranderd waren gebleven.

Nu, begin april 2018, kunnen we melden dat de verkoop van deze vier woningen is gestart. Verkopend makelaar Epke Wiersma geeft op ons verzoek een toelichting.

Dorpsvilla’s
Epke: “Na de sloop van het vervallen pand van Seubers is in september 2016 het prachtige gebouw van Food Basics geopend. Hiermee wordt bij de entree van Aalden een in het oog springend visitekaartje afgegeven. Iets noordwestelijk van Food Basics, aan een privé-straatje haaks op de Aelderstraat, worden nu in dezelfde stijl vier “dorpsvilla’s” gebouwd.”

Verkoop gestart
De verkoop van deze vier ruime, energiezuinige, gasloze dorpsvilla’s is inmiddels gestart. Een zichtbaar trotse en enthousiaste Epke vervolgt zijn verhaal: “Na een lange periode van voorbereiding is het nu zover dat we deze prachtige woningen kunnen aanbieden op een meer dan uitgelezen locatie. Zo dicht bij de boorden van de Aelderstroom bouwen met zicht op een prachtig stuk natuur is uniek.”

De keuze van de indeling is zeer persoonlijk te maken. Zo kan er gekozen worden voor een slaap- en badkamer op de begane grond. Ook is er ruimte voor een muziek- of werkkamer op de begane grond. Vanuit de living hebben de bewoners een uitzicht om ‘stil van te worden’.

Op de verdieping is er ruimte voor 2 of 3 slaapkamers met nog een badkamer.

Epke: “De woningen worden compleet opgeleverd met warmtepomp en zonnepanelen, u bent mooi op tijd van het aardgas af. Eveneens beschikt u over een ruime buitenberging en een carport met twee parkeerplaatsen per woning. Ook het luxe sanitair wordt compleet geleverd en geplaatst.

Wandafwerking, vloer, stoffering en uw eigen droomkeuken er in en u kunt gaan wonen.”

De vraagprijs voor deze vier levensloopbestendige woningen ligt tussen € 330.000 en € 375.000 (incl. sanitair). Wel moeten er, voor er met de bouw wordt begonnen, ten minste drie woningen zijn verkocht.

Voor verdere informatie: stuur een e-mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. en u krijgt een digitale brochure toegestuurd.

Oes Eig’n Kraantien d.d. 10 april 2018.

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Laatste nieuws

De Gazelle komt thuis met blauwe bessen

De nieuwe laag asfalt op de weg naar Wezup oogt deze vrijdagmiddag als een racecircuit. Met de nodige fantasie veranderen de bloemrijke akkerranden achter onze zonnebril zelfs in vangrails. Misschien is ...

dinsdag, 14 augustus 2018

Lees verder

Hoera, de vlag kan uit!

Nathalie en Mellanie Appeldoorn hebben hun eerste diploma op zak. De 16-jarige tweeling uit Aalden slaagde op het Esdal College in Oosterhesselen probleemloos voor het MAV...

dinsdag, 14 augustus 2018

Lees verder

'The American Dream' van Mellanie Appeldoorn

‘Leerzaam om andere culturen te leren kennen en nieuwe vriendschappen te sluiten’. Het is altijd al haar droom geweest om een jaar naar een High School in Amerika te gaan. ‘Amerika is een land waar veel te ontdekken valt en is he...

dinsdag, 14 augustus 2018

Lees verder
Willekeurige foto