Artikel
Dorpsvilla's

Verkoop gestart. Eind vorig jaar kon u in OEK lezen dat de bouw van een appartementencomplex naast het bedrijfspand van Food Basics voorlopig van de baan is. Het goede nieuws was tegelijk dat de plannen voor het realiseren van vier geschakelde woningen in hetzelfde gebied onveranderd waren gebleven.

Nu, begin april 2018, kunnen we melden dat de verkoop van deze vier woningen is gestart. Verkopend makelaar Epke Wiersma geeft op ons verzoek een toelichting.

Dorpsvilla’s
Epke: “Na de sloop van het vervallen pand van Seubers is in september 2016 het prachtige gebouw van Food Basics geopend. Hiermee wordt bij de entree van Aalden een in het oog springend visitekaartje afgegeven. Iets noordwestelijk van Food Basics, aan een privé-straatje haaks op de Aelderstraat, worden nu in dezelfde stijl vier “dorpsvilla’s” gebouwd.”

Verkoop gestart
De verkoop van deze vier ruime, energiezuinige, gasloze dorpsvilla’s is inmiddels gestart. Een zichtbaar trotse en enthousiaste Epke vervolgt zijn verhaal: “Na een lange periode van voorbereiding is het nu zover dat we deze prachtige woningen kunnen aanbieden op een meer dan uitgelezen locatie. Zo dicht bij de boorden van de Aelderstroom bouwen met zicht op een prachtig stuk natuur is uniek.”

De keuze van de indeling is zeer persoonlijk te maken. Zo kan er gekozen worden voor een slaap- en badkamer op de begane grond. Ook is er ruimte voor een muziek- of werkkamer op de begane grond. Vanuit de living hebben de bewoners een uitzicht om ‘stil van te worden’.

Op de verdieping is er ruimte voor 2 of 3 slaapkamers met nog een badkamer.

Epke: “De woningen worden compleet opgeleverd met warmtepomp en zonnepanelen, u bent mooi op tijd van het aardgas af. Eveneens beschikt u over een ruime buitenberging en een carport met twee parkeerplaatsen per woning. Ook het luxe sanitair wordt compleet geleverd en geplaatst.

Wandafwerking, vloer, stoffering en uw eigen droomkeuken er in en u kunt gaan wonen.”

De vraagprijs voor deze vier levensloopbestendige woningen ligt tussen € 330.000 en € 375.000 (incl. sanitair). Wel moeten er, voor er met de bouw wordt begonnen, ten minste drie woningen zijn verkocht.

Voor verdere informatie: stuur een e-mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. en u krijgt een digitale brochure toegestuurd.

Oes Eig’n Kraantien d.d. 10 april 2018.

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Joop Westendorp: ‘Wees sterk en optimistisch’

Het levensverhaal van Joop Westendorp begint in Rotterdam, een bruisende wereldstad met ruim 600.000 inwoners. Joop denkt er nog vaak aan terug. De Rotterdamse mentaliteit wordt geroemd vanwege de open hou...

dinsdag, 11 december 2018

Lees verder

Derde editie van het Zweeler Kerstrondje

Het Zweeler Kerstrondje aanstaande vrijdag is een winters warm welkom bij een vijftal thuiswinkeltjes aan het Klooster en de Schapendijk in Zweeloo. Een achttal enthousiaste en (zeer) creatieve dames openen dan...

dinsdag, 11 december 2018

Lees verder

Bevolking Zweeloo smeedt plannen voor Zuidenveld

Afgelopen zaterdagavond konden de inwoners van Zweeloo in dorpshuis De Spil bepalen welke boog en welke praalwagens de eer van het dorp bij de Zuidenveldtentoonstelling in juli 2019 hoog zullen hou...

dinsdag, 11 december 2018

Lees verder
Willekeurige foto