Artikel
Dorpsvilla's

Verkoop gestart. Eind vorig jaar kon u in OEK lezen dat de bouw van een appartementencomplex naast het bedrijfspand van Food Basics voorlopig van de baan is. Het goede nieuws was tegelijk dat de plannen voor het realiseren van vier geschakelde woningen in hetzelfde gebied onveranderd waren gebleven.

Nu, begin april 2018, kunnen we melden dat de verkoop van deze vier woningen is gestart. Verkopend makelaar Epke Wiersma geeft op ons verzoek een toelichting.

Dorpsvilla’s
Epke: “Na de sloop van het vervallen pand van Seubers is in september 2016 het prachtige gebouw van Food Basics geopend. Hiermee wordt bij de entree van Aalden een in het oog springend visitekaartje afgegeven. Iets noordwestelijk van Food Basics, aan een privé-straatje haaks op de Aelderstraat, worden nu in dezelfde stijl vier “dorpsvilla’s” gebouwd.”

Verkoop gestart
De verkoop van deze vier ruime, energiezuinige, gasloze dorpsvilla’s is inmiddels gestart. Een zichtbaar trotse en enthousiaste Epke vervolgt zijn verhaal: “Na een lange periode van voorbereiding is het nu zover dat we deze prachtige woningen kunnen aanbieden op een meer dan uitgelezen locatie. Zo dicht bij de boorden van de Aelderstroom bouwen met zicht op een prachtig stuk natuur is uniek.”

De keuze van de indeling is zeer persoonlijk te maken. Zo kan er gekozen worden voor een slaap- en badkamer op de begane grond. Ook is er ruimte voor een muziek- of werkkamer op de begane grond. Vanuit de living hebben de bewoners een uitzicht om ‘stil van te worden’.

Op de verdieping is er ruimte voor 2 of 3 slaapkamers met nog een badkamer.

Epke: “De woningen worden compleet opgeleverd met warmtepomp en zonnepanelen, u bent mooi op tijd van het aardgas af. Eveneens beschikt u over een ruime buitenberging en een carport met twee parkeerplaatsen per woning. Ook het luxe sanitair wordt compleet geleverd en geplaatst.

Wandafwerking, vloer, stoffering en uw eigen droomkeuken er in en u kunt gaan wonen.”

De vraagprijs voor deze vier levensloopbestendige woningen ligt tussen € 330.000 en € 375.000 (incl. sanitair). Wel moeten er, voor er met de bouw wordt begonnen, ten minste drie woningen zijn verkocht.

Voor verdere informatie: stuur een e-mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. en u krijgt een digitale brochure toegestuurd.

Oes Eig’n Kraantien d.d. 10 april 2018.

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Herdenkingsplechtigheid tijdens de Nationale Dodenherdenking op vrijdag 4 mei 2018

Zweeloo,  Aanwezig namens het gemeentebestuur: dhr. G. Mulder, raadslid Pvd...

dinsdag, 24 april 2018

Lees verder

Eerste bankje van ‘de Rode Draad’ geplaatst

Stichting Aelder Hooghe Kunsten start met unieke wandelroute. Met de plaatsing van het eerste bankje is Stichting Aelder Hooghe Kunsten vrijdagochtend officieel gestart met de uitvoering van het project ‘Rode Dra...

dinsdag, 24 april 2018

Lees verder

Lente Fair LEEF! in teken van puurheid, rust en vakmanschap platteland

Ook zesde editie op 5 en 6 mei a.s. weer ten bate van Zwembad Zweeloo. Zwem, eet, drink, bezichtig én geniet. Dat is wederom het veelzijdig thema van de zesde edi...

dinsdag, 24 april 2018

Lees verder
Willekeurige foto