.

.

 

.

Tweede editie snuffelmarkt

Op zaterdag 26 mei a.s. staat van 14.00 tot 19.00 uur de tweede editie van de snuffelmarkt op het programma. Wederom is de Brinkmaten en een gedeelte van de Wachthoorn plaats van handeling; met eventueel een uitbreiding van het marktterrein naar de Paardelandsdrift.

Eén van de initiatiefneemster is Monique Jonkman-Koolen. 'Vorig jaar was de markt bijzonder gezellig, maar hadden we ondanks alle reclame helaas weinig publieke belangstelling. Wellicht had dat te maken met de voorbereiding, want het moest toen allemaal op korte termijn georganiseerd worden. Het is het waard om het een tweede kans te geven, want we denken dat er in het dorp zeker plaats is voor een snuffelmarkt…..en we willen zeker niet horen dat er in Aalden nooit wat te doen is….!’

Geen stageld
De insteek is ook dit jaar heel laagdrempelig. ‘We vragen geen stageld en iedereen kan dus gratis deelnemen. Verder willen we kijken of dit ook gekoppeld kan worden aan de speeltuindag, maar ook andere ideeën zijn welkom. We willen ook de schooljeugd uitnodigen om hun speelgoed en dergelijke te verkopen', aldus Monique.

Promotie verenigingen en bedrijven
Voor het organiseren van een markt is uiteraard voldoende gading nodig. ‘Deze snuffelmarkt is de ideale manier om dichtbij huis onder meer (tweedehands) goederen en boeken, baksels, planten, brocante, etc. te verkopen of het bedrijf te promoten. We zijn ook blij met de komst van ijssalon Talenti, maar er is veel meer te zien en te beleven. De markt sluit om 19.00 uur en dus kunnen er voor sluitingstijd ook lekkere warme hapjes worden verkocht. Uiteraard kunnen ook verenigingen en bedrijven deelnemen. Dit alles kan op tuinenpercelen, vanaf een oprit, vanaf de parkeerplaatsen en op de grasveldjes, maar niet op de openbare weg. Zodra we met de kramen op straat gaan staan moeten we een vergunning aanvragen en daar zijn de nodige kosten mee gemoeid.' Meer info en aanmelding: Monique Jonkman-Koolen ( Brinkmaten 58 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06-29 43 74 14 )

Oes Eig’n Kraantien d.d. 15 mei 2018.

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel