.

.

 

.

Workshop ‘Maliën maken’ Coevorden

Op zondag 3 juni wordt er in het Stedelijk Museum Coevorden een workshop ‘Maliën maken’ georganiseerd. Heb je ook zin om deze oude techniek onder de knieën te krijgen, en een stoer maar elegant sieraad te maken? Dan is deze workshop wat voor jou!

Je leert verschillende manieren om van maliënringen sieraden te maken. Na een korte introductie over De Hondsrug UNESCO Geopark, beginnen we met de geschiedenis van de maliën en hoe ze gebruikt kunnen worden om sieraden mee te maken. Daarna gaan we verschillende technieken leren om maliën in elkaar te buigen. Met deze kennis kan ontwerp je daarna je eigen sieraad met de maliën in verschillende kleuren. Tijdstip 13.00-17.00 uur. Kosten € 29,95 pp. Informatie en opgave: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Locatie: Stedelijk Museum Coevorden, Haven 4, 7741 JV Coevorden.

 Foto: Nadine Vukkink, Toentertijde.nl

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel