Artikel
Tinus Lahuis beste klaverjasser van De Joker

Klaverjasclub "De Joker" legde afgelopen week in dorpshuis De Spil het laatste kaartje van het seizoen 2017-2018. Tinus Lahuis toonde zich de best presterende klaverjasser. Bovendien legde de Meppenaar ook beslag op de Marsenbeker.

Bij de jokergroep, die dit seizoen voor het eerst van start ging, werd de eerste prijs gewonnen door Janneke Tangenberg. De prijzen werden uitgereikt door de penningmeester Alie Bruinsma. De kaarters kunnen nu op zomerreces om vervolgens op 12 september a.s. de kaarten weer uit de kast te halen voor de nieuwe competitie.

Nieuwe leden zijn van harte welkom, zowel bij de klaverjassers alsmede de jokergroep. De lat wordt bij de gezellige klaverjasclub niet hoog gelegd, dus kom gerust langs op de wekelijkse woensdagmiddag vanaf 13.30 uur.

Opgave en inlichtingen Ton de Rooij (06 – 20 47 27 17), Alie Bruinsma (37 2157) en  Geert Holties (37 1267).

Bijschrift foto: De winnaars van het kaartseizoen 2017-2018 worden door penningmeester Alie Bruinsma van klaverjasclub "De Joker" in het zonnetje gezet. Tinus Lahuis was de best presterende klaverjasser en de Meppenaar won bovendien de marsencompetitie. Janneke Tangenberg legde bij de jokergroep beslag op de eerste plaats. (Eigen foto)

Oes Eig’n Kraantien d.d. 1 mei 2018.

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Staat het duurzaamste huis van Nederland in Meppen?

Er kan nog tot 21 oktober gestemd worden op Mepperstraat 44. Dit najaar gaat de Nationale Duurzame Huizen Route op zoek naar het duurzaamste huis van Nederland. Dat huis zou zo maar...

dinsdag, 16 oktober 2018

Lees verder

Fotograaf Ina Brinks opnieuw in de prijzen

'Vakmanschap bij de bouwers én de fotograaf’.  Ina Brinks is opnieuw in de prijzen gevallen bij een fotowedstrijd. De inwoonster van Zweeloo heeft met een bijzondere blik op de kerk en toren van...

dinsdag, 16 oktober 2018

Lees verder

‘Highschool ideale manier om mij voor te bereiden op vervolgstudie’

Je 16-jarige dochter naar Amerika laten gaan is een hele stap. De dochter van Eva en Rob Appeldoorn had het al jaren in haar hoofd: Mellanie wilde graag een jaar in ...

dinsdag, 16 oktober 2018

Lees verder
Willekeurige foto