Artikel
Tinus Lahuis beste klaverjasser van De Joker

Klaverjasclub "De Joker" legde afgelopen week in dorpshuis De Spil het laatste kaartje van het seizoen 2017-2018. Tinus Lahuis toonde zich de best presterende klaverjasser. Bovendien legde de Meppenaar ook beslag op de Marsenbeker.

Bij de jokergroep, die dit seizoen voor het eerst van start ging, werd de eerste prijs gewonnen door Janneke Tangenberg. De prijzen werden uitgereikt door de penningmeester Alie Bruinsma. De kaarters kunnen nu op zomerreces om vervolgens op 12 september a.s. de kaarten weer uit de kast te halen voor de nieuwe competitie.

Nieuwe leden zijn van harte welkom, zowel bij de klaverjassers alsmede de jokergroep. De lat wordt bij de gezellige klaverjasclub niet hoog gelegd, dus kom gerust langs op de wekelijkse woensdagmiddag vanaf 13.30 uur.

Opgave en inlichtingen Ton de Rooij (06 – 20 47 27 17), Alie Bruinsma (37 2157) en  Geert Holties (37 1267).

Bijschrift foto: De winnaars van het kaartseizoen 2017-2018 worden door penningmeester Alie Bruinsma van klaverjasclub "De Joker" in het zonnetje gezet. Tinus Lahuis was de best presterende klaverjasser en de Meppenaar won bovendien de marsencompetitie. Janneke Tangenberg legde bij de jokergroep beslag op de eerste plaats. (Eigen foto)

Oes Eig’n Kraantien d.d. 1 mei 2018.

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Laatste nieuws

De Gazelle komt thuis met blauwe bessen

De nieuwe laag asfalt op de weg naar Wezup oogt deze vrijdagmiddag als een racecircuit. Met de nodige fantasie veranderen de bloemrijke akkerranden achter onze zonnebril zelfs in vangrails. Misschien is ...

dinsdag, 14 augustus 2018

Lees verder

Hoera, de vlag kan uit!

Nathalie en Mellanie Appeldoorn hebben hun eerste diploma op zak. De 16-jarige tweeling uit Aalden slaagde op het Esdal College in Oosterhesselen probleemloos voor het MAV...

dinsdag, 14 augustus 2018

Lees verder

'The American Dream' van Mellanie Appeldoorn

‘Leerzaam om andere culturen te leren kennen en nieuwe vriendschappen te sluiten’. Het is altijd al haar droom geweest om een jaar naar een High School in Amerika te gaan. ‘Amerika is een land waar veel te ontdekken valt en is he...

dinsdag, 14 augustus 2018

Lees verder
Willekeurige foto