Artikel
Tinus Lahuis beste klaverjasser van De Joker

Klaverjasclub "De Joker" legde afgelopen week in dorpshuis De Spil het laatste kaartje van het seizoen 2017-2018. Tinus Lahuis toonde zich de best presterende klaverjasser. Bovendien legde de Meppenaar ook beslag op de Marsenbeker.

Bij de jokergroep, die dit seizoen voor het eerst van start ging, werd de eerste prijs gewonnen door Janneke Tangenberg. De prijzen werden uitgereikt door de penningmeester Alie Bruinsma. De kaarters kunnen nu op zomerreces om vervolgens op 12 september a.s. de kaarten weer uit de kast te halen voor de nieuwe competitie.

Nieuwe leden zijn van harte welkom, zowel bij de klaverjassers alsmede de jokergroep. De lat wordt bij de gezellige klaverjasclub niet hoog gelegd, dus kom gerust langs op de wekelijkse woensdagmiddag vanaf 13.30 uur.

Opgave en inlichtingen Ton de Rooij (06 – 20 47 27 17), Alie Bruinsma (37 2157) en  Geert Holties (37 1267).

Bijschrift foto: De winnaars van het kaartseizoen 2017-2018 worden door penningmeester Alie Bruinsma van klaverjasclub "De Joker" in het zonnetje gezet. Tinus Lahuis was de best presterende klaverjasser en de Meppenaar won bovendien de marsencompetitie. Janneke Tangenberg legde bij de jokergroep beslag op de eerste plaats. (Eigen foto)

Oes Eig’n Kraantien d.d. 1 mei 2018.

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Open huis De Korenhof

Op woensdag 30 januari bent u tussen 14.30 en 16.30 uur van harte welkom bij het open huis van woonwijkcentrum De Korenhof aan de Korenhof 1 in Aalden. Onze medewerkers staan v...

dinsdag, 22 januari 2019

Lees verder

Veel opknapwerk verricht bij grafonderhoud in Zweeloo

De werkgroep onderhoud oude graven is al weer enige jaren enthousiast bezig met het restaureren en opknappen van oude graven op de openbare begraafplaats bij het kerkje van Sweel. We vro...

dinsdag, 22 januari 2019

Lees verder

Indienen aanvraag dorpsbudger Aalden 2018/2019

Zoals u misschien al heeft gelezen of gehoord, heeft Dorpsbelangen Aalden van de Gemeente wederom een budget van € 20.000,-- ontvangen ter verdere verbetering van de leefbaarheid in het dor...

dinsdag, 22 januari 2019

Lees verder
Willekeurige foto