Artikel
Tinus Lahuis beste klaverjasser van De Joker

Klaverjasclub "De Joker" legde afgelopen week in dorpshuis De Spil het laatste kaartje van het seizoen 2017-2018. Tinus Lahuis toonde zich de best presterende klaverjasser. Bovendien legde de Meppenaar ook beslag op de Marsenbeker.

Bij de jokergroep, die dit seizoen voor het eerst van start ging, werd de eerste prijs gewonnen door Janneke Tangenberg. De prijzen werden uitgereikt door de penningmeester Alie Bruinsma. De kaarters kunnen nu op zomerreces om vervolgens op 12 september a.s. de kaarten weer uit de kast te halen voor de nieuwe competitie.

Nieuwe leden zijn van harte welkom, zowel bij de klaverjassers alsmede de jokergroep. De lat wordt bij de gezellige klaverjasclub niet hoog gelegd, dus kom gerust langs op de wekelijkse woensdagmiddag vanaf 13.30 uur.

Opgave en inlichtingen Ton de Rooij (06 – 20 47 27 17), Alie Bruinsma (37 2157) en  Geert Holties (37 1267).

Bijschrift foto: De winnaars van het kaartseizoen 2017-2018 worden door penningmeester Alie Bruinsma van klaverjasclub "De Joker" in het zonnetje gezet. Tinus Lahuis was de best presterende klaverjasser en de Meppenaar won bovendien de marsencompetitie. Janneke Tangenberg legde bij de jokergroep beslag op de eerste plaats. (Eigen foto)

Oes Eig’n Kraantien d.d. 1 mei 2018.

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Nieuw in gezondheidscentrum Zweeloo: Podopraktijk Pol

Kennismaking tijdens ‘Open dag’ vrijdag 1 juni a.s. van 10.00 - 14.00 uur. Mijn naam is Marjolijne Pol. Ik ben pedicure en registerpodoloog en woon samen met mijn man Rob en onz...

woensdag, 23 mei 2018

Lees verder

Terugblik op 25-jarig jubileum van de Korenhof

Afgelopen week werd het 25-jarig jubileum van woonwijkcentrum De Korenhof gevierd. In een fotoreportage van Monique en Shelly Jonkman blikken we terug op de zeer geslaagde festivi...

dinsdag, 22 mei 2018

Lees verder

Julia Oldengarm geniet met volle teugen van avontuurlijke stage in Suriname

Julia Oldengarm stapte eind februari voor ruim vier maanden in een heel andere wereld. De 21-jarige studente logopedie helpt kinderen tijdens haar stage in de Surinaamse hoofdstad Paramaribo met spraak- en ...

dinsdag, 22 mei 2018

Lees verder
Willekeurige foto