.

.

 

.

LABEL 18.12 : een creatieve onderneming!

Esther Mensinga bedreven in het maken van sieraden. Wat voor Esther Mensinga uit Aalden ooit als hobby aan de keukentafel begon, is inmiddels uitgegroeid tot een onderneming met ambitie. LABEL 18.12 is een naam die niet alleen in de regio bekend is, maar ook buiten de provincie Drenthe weten de liefhebbers van mooie zelfgemaakte sieraden LABEL 18.12 inmiddels te vinden. Esther kan er trots op zijn.

POP-UP Store aan Baander 22
Afgelopen vrijdag organiseerde ze voor de tweede keer een POP-UP Store en de redactie van OEK nam een kijkje in haar tijdelijk ‘winkelpand’ aan de Baander 22.  ‘Het is voor mij de ideale manier om de consumenten tijdens een gezellige avond het assortiment aan sieraden te tonen.’ Esther is altijd al creatief geweest en ze vindt het heerlijk om met haar handen te werken. ‘Ooit ben ik begonnen met het geven van workshops sieraden maken. Vele avonden ging ik met mijn koffers vol kralen op pad en iedereen maakte dan zijn eigen samengesteld sieraad.’

Op maat gemaakte sieraden
Naast haar werkzaamheden voor LABEL 18.12 werkt ze ook bij Mondzorg Drenthe in Beilen. ‘Op de afdeling orthodontie werken we dagelijks met kleine draadjes, tangen en elastieken. Thuis aan de Baander in Aalden is het niet veel anders en komt het aan op creativiteit en  techniek. De sieraden worden met de hand gemaakt. Het leuke hieraan is dat het op maat gemaakt kan worden of juist gepersonaliseerd. Handgeslagen naamplaatjes, kleine bedeltjes met figuurtjes en juist net dat extra's maakt een sieraad af. Eigenlijk is niets te gek, en komen we altijd tot een mooi eindresultaat."

Positieve reacties
LABEL 18.12 is op meerdere manieren te benaderen of te vinden op sociaal media, zoals op Facebook en Instagram. En ook op verschillende fairs: 8 september staat ze op de Boerenfair in Zuidbarge. Op afspraak aan huis, of zoals afgelopen vrijdag tijdens de POP-UP Store aan de Baander in Aalden. Eigenlijk kun je het vergelijken met een tijdelijk winkel. En in mijn geval tover ik ons huis om tot een een ware sieradenshop. Ik heb zeker zestig belangstellende dames én zelfs heren mogen ontvangen, die konden genieten van al het moois en van een hapje en een drankje. In samenwerking met Lisa Haverkort van Lisa's Nagelsalon en de ZUSSS afdeling van Inside Wonen en meer …..uit Wezup hebben we er een succesvolle avond van weten te maken. We hebben vele positieve reactie mogen ontvangen en hebben iedereen tevreden naar huis zien gaan. Al met al zeker voor herhaling vatbaar."

Esther vol ambities en ideeën
De redactie van OEK kan niet anders concluderen dan dat Esther enthousiast en creatief is: een onderneemster vol ambities en ideeën. We kijken dan ook met belangstelling uit wat de toekomst haar en haar onderneming gaat brengen. LABEL 18.12 is gevestigd aan de Baander 22 in Aalden. En te volgen op sociaal media onder de naam LABEL 18.12. 

Bijschrift foto: Esther Mensinga uit Aalden timmert met Label 18.12 flink aan de weg. Met haar zelf gemaakte sieraden weet ze veel consumenten aan haar te binden. (Eigen foto)

Oes Eig'€™n Kraantien d.d. 13 juni 2018.

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel