.

.

 

.

Masters Springen Zweeloo definitief van de baan

Er komt na twaalf edities een eind aan het Masters Springen Zweeloo. Door de overvolle hippische kalender zien de organisatoren geen kans meer om het paardensportevenement in de hof van Been in Zweeloo in de huidige vorm te organiseren.

‘We kiezen voor een kwalitatief sterk deelnemersveld en we doen wat dat betreft geen concessies. Een afgeslankte Masters is dan ook geen optie. Het besluit is definitief, want ook in de toekomst zullen andere paardensportevenementen ons parten spelen. Dat is de reden waarom we er een punt achter hebben gezet.’

Dat doet de organisatie niet zonder alle vrijwilligers en sponsoren, die het Masters Springen de afgelopen edities hebben gesteund, hartelijk te bedanken voor hun inzet en bijdrage.

Oes Eig'€™n Kraantien d.d. 13 juni 2018.

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel