.

.

 

.

Geslaagd, de vlag kan uit!

Aan Oud Aalden 4 in Aalden kon afgelopen week de vlag uit. Joyce Touwen slaagde met vlag en wimpel voor haar HAVO-diploma. Joyce is 16 jaar en heeft op het Hondsrug College in Emmen in vijf jaar de HAVO-opleiding afgerond.

Joyce Touwen. Ze blikt terug: ‘De meeste examens gingen goed en ik had ook niet zoveel last van stress, omdat ik er het hele schooljaar al wel goed voor stond. Ondanks dat was ik toch best nog een beetje zenuwachtig voor de uitslag.’

Na de zomervakantie gaat Joyce naar de ALO (Lerarenopleiding Lichamelijke Opvoeding) in Groningen. ‘Ik heb daar super veel zin in! Voorafgaande aan de toelating stond er een motorische vaardighedentest en een sportmedische keuring op het programma, die ik gelukkig allebei met een positief resultaat heb afgerond.’ Haar droombaan? ‘Een eigen dansschool oprichten, omdat dansen een grote passie van mij is. En zolang ik het daar niet al te druk mee heb, wil ik het geven van danslessen combineren met het lesgeven in sporten als zwemmen, turnen, gym en paardrijden. Op de ALO zal ik in ieder geval heel breed worden opgeleid, dus de beroepsmogelijkheden voor later zijn eindeloos!’ Wij wensen Joyce heel veel succes!

Oes Eig'n Kraantien d.d. 20 juni.

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel