.

.

 

.

Snuffelmarkt

Zaterdag 7 juli 11.00 - 16.00 uur, Brugstraat 7 Wezup! (Bij slecht weer in de schuur Wezuperstraat 21). De opbrengst gaat naar de slachtoffers van de vulkaanuitbarsting “El Fuego” in Guatemala.

Een dochter van één van de inwoners van Wezup woont sinds enkele jaren in Guatemala.

Deze ramp raakt haar….raakt ons! Geld voor de wederopbouw, dagelijkse levensbehoeften, medische zorg. De mensen hebben er niets en de overheid doet weinig tot niets!

Naast allerhande spullen die te koop worden aangeboden, kunt u o.a. creatief bezig zijn.

Meedoen aan een prijsvraag, met als prijs een sessie Cref methode, een investering in jezelf!

Door Agnes, zie evt.: www.deummekeer.nl! Dit alles onder het genot van koffie, thee, limonade, zelfgemaakte taart, broodje hamburger, muziek en goed gezelschap!  

Ondersteun deze actie! Tot ziens op zaterdag 7 juli!

******

Inwoners die nog leuke en handzame spullen voor de snuffelmarkt hebben, kunnen deze afleveren op de locaties Brugstraat 7 of 14.Eventueel is ook afhalen mogelijk: neemt u dan contact op met 06 – 52 83 87 74.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 27 juni 2018

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel