Artikel
Theater Hofpoort

Thijs Kemperink met Bonje, vrijdag 25 mei, aanvang 20.15 uur, entree € 15,00. Rasverteller met ijzersterke grappen en beeldend vertelde verhalen.

Thijs Kemperink is een rasverteller die niet alleen in Twente, maar ook daarbuiten steeds vaker voor volle zalen speelt. De ijzersterke grappen en beeldend vertelde verhalen zijn voor iedereen herkenbaar. In zijn nieuwe show vormt een ruzie met zijn allerbeste vriend de rode draad. Doe je je best om elkaar te begrijpen of blijft het 'Bonje!'?

 

Bende van Beuving met Skoren, m.m.v. Carmina Burana uit Schoonebeek, zaterdag 26 mei, aanvang 20.15 uur, entree € 18,50. ‘Skoren!’ gaat over jezelf als scorende winnaar leren zien, ook als de werkelijkheid even niet meewerkt. Wat de Bende van Beuving betreft verlaat iedereen de zaal als succesvol levenskunstenaar.

Ernest Beuving vermaakte jarenlang met Marcellino en Wilfried Finkers het publiek met pakkende imitaties, sfeervolle liedjes en gortdroge humor. Tegenwoordig zet hij zijn talenten in om zélf de zalen op de kop te zetten. ‘Skoren’ is het tweede cabareteske muziekprogramma waarin hij het podium deelt met zijn Bende en Carmina Burana uit Schoonebeek. Al eerder stonden zij samen op de planken van Theater Hofpoort met ‘Klap van de Korenmolen’. Het resultaat van deze hernieuwde samenwerking is een gezamenlijk concert, afgewisseld met hilarische acts, imitaties en persiflages waar wij graag ons seizoen mee afsluiten. 

Praktische informatie
Kaartjes zijn te koop via www.theaterhofpoort.nl of bij The Readshop, Friesestraat 26 in Coevorden. Voor meer informatie zie onze website. Of voor aanvang bij de theaterkassa.

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Unieke expositie van twee kunstenaars uit Wezup

Voor de eerste keer zal er in de kunstenaarsherberg Zweeloo worden geëxposeerd door twee beeldende kunstenaars uit Wezup: Ludi Brandwagt-Bok en Janine Haddering. Ludi en Janine zullen zelf de expositie ope...

dinsdag, 22 mei 2018

Lees verder

Theater Hofpoort

Thijs Kemperink met Bonje, vrijdag 25 mei, aanvang 20.15 uur, entree € 15,00. Rasverteller met ijzersterke grappen en beeldend vertelde ver...

dinsdag, 22 mei 2018

Lees verder

Workshop ‘Maliën maken’ Coevorden

Op zondag 3 juni wordt er in het Stedelijk Museum Coevorden een workshop ‘Maliën maken’ georganiseerd. Heb je ook zin om deze oude techniek onder de knieën te krijgen, en een...

donderdag, 17 mei 2018

Lees verder
Willekeurige foto