Artikel
Terugblik op 25-jarig jubileum van de Korenhof

Afgelopen week werd het 25-jarig jubileum van woonwijkcentrum De Korenhof gevierd. In een fotoreportage van Monique en Shelly Jonkman blikken we terug op de zeer geslaagde festiviteiten.

Maandag 14 mei j.l. kwamen oud-medewerkers, vrijwilligers en oud-vrijwilligers, die de afgelopen 25 jaar bij De Korenhof betrokken zijn geweest, voor een reünie weer bij elkaar. Tijdens dit gezellig samenzijn kon de groep herinneringen ophalen over het werken in De Korenhof, toen en nu.


Boven v.l.n.r.: Luuk Houkes, Ida Eisinga, Jellie Pronk, Dineke Renting, Marga Appeldoorn, Jannie Timmer, Frouwkje Schippers, Hennie Meijer, Jannie Koopman, Bea Schutrups, Jonny de Lange, Sieneke Jonkers, Harma Pot, Ging Timmer.
Onder v.l.n.r: Jacqueline Pol, Ernst Dijkstra, Roelie de Vries, Marjolein Voort, Janet Klasens, Sylvia van Kasteel, André de Lange, Hilde Kiers.

Jong geleerd, oud gedaan. Me­vrouw Ties (links) en mevrouw Boertien genieten met volle teugen van de aanwezigheid van de jongste jeugd. Tijdens de viering van het 25-jarig jubi­leum van De Korenhof namen de kinderen met veel plezier een kijkje.

Het 25-jarig jubileum van De Korenhof werd groots gevierd met een heuse feestweek voor bewoners. Zij konden onder an­dere genieten van een Drentse bingo, een bonte avond met ver­schillende artiesten, een high tea en samen met de Zingende Broeder liedjes zingen uit de jeugdtijd van bewoners.

Mevrouw Langius (links) en mevrouw Hebels genieten van de aanwezigheid van de kinderen, die afgelopen don­derdag in feestelijke kledij een bezoek brachten aan De Korenhof.

Shelly Jonkman overhandigde namens Dorpsbelangen Aalden een cheque van liefst 3.025 euro aan Hilda Kiers van De Korenhof. Voorzitter Hans Terbach van Dorpsbelangen en wethouder Joop Brink van de gemeente Coevorden (zittend links op de foto) kijken op de achtergrond goedkeurend toe. Met het geldbedrag kan De Korenhof een braintrainer aanschaffen. Dit is een laagdrempelige mobiele spelcomputer met touch screen, die via spelletjes het geheugen traint; een soort geheugenfitness voor senioren. Er kun­nen op het scherm ook filmpjes getoond worden.

Ter afsluiting van het jubileumfeest werd er vrijdagmiddag een high tea georganiseerd. Alle aanwezigen genoten van de smaak­volle kleine hartige en zoete hapjes en uiteraard van de diverse theesoorten.

Zowel de bewoners als de vrijwilligers die de hapjes en drankjes uitdeelden keken terug op een zeer geslaagde middag.

Oes Eig’n Kraantien d.d. 22 mei 2018.

 

 

 

 

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Henk, Tineke en Fenrik Hegen emigreren naar Duitsland

- Regelgeving maakt eind aan 80 jaar boeren door familie Hegen aan Brugstraat  - Gezin start in Anderlingen met een schone lei een nieuw mel...

dinsdag, 21 mei 2019

Lees verder

De Gazelle is ontwaakt

“Kent u die uitdrukking?”, zou dominee Gremdaat vragen, “even een zetje nodig hebben.” Aan de dominee moesten we denken toen het ongeduld van onze redactiecoördinator over het uitblijven van de Gaz...

dinsdag, 21 mei 2019

Lees verder

Zaterdag ‘Lelijke eenden’ bij de Aeldermeul

Op zaterdag 25 mei a.s. komen er zo’n 30 lelijke eenden naar de Jantina Hellingmolen. Ze komen niet vliegen maar rijden. Het zijn namelijk de 2 CV’s van de 2CV Clu...

dinsdag, 21 mei 2019

Lees verder
Willekeurige foto