.

.

 

.

Jan Piet Heederik erelid BBC2014

Jan Piet Heederik is benoemd tot erelid van Belangen Buitengebied Coevorden (BBC2014). Dat gebeurde afgelopen maand tijdens de algemene ledenvergadering van BBC2014 in café Hegen, waar Jan Piet afscheid nam als bestuurslid.

 

Met het erelidmaatschap geeft BBC2014 uitdrukking aan haar waardering voor de bijzondere bijdrage van Jan Piet, die door inzicht, inzet en karakter in belangrijke mate heeft bijgedragen aan de positieve ontwikkeling van BBC2014. De 73-jarige Heederik richtte BBC2014 in december 2013 samen met dorpsgenoot Derk ten Berge op. De partij groeide bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018 van zes naar negen zetels.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 11 juli 2018.

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel