.

.

 

.

AE Beachboys plaatst zich voor finale Super League

AE Beachboys heeft zich afgelopen zondag geplaatst voor de finale van de Super League, dat komend weekend op de Dam in Amsterdam wordt gespeeld. In de Super League, de eredivisie van het beachsoccer, is het team van AE Beachboys net als vorig seizoen weer één van de kanshebbers voor de landstitel. De formatie heeft met de spelers Frank Hagenauw, Michael de Jong, Lars Stadman, Frank Schijff, Jorn Stadman, Giel Bakker, Jannick ten Hoor en coach Richard Schijff een flinke vertegenwoordiging uit Zweeloo en omstreken.  'Dit jaar spelen we met nagenoeg dezelfde formatie als de voorgaande jaren. Alleen Jannick ten Hoor is aan de selectie toegevoegd', zegt Giel Bakker. Het is knap dat zijn ploeg er opnieuw in is geslaagd om mee te draaien in de bovenste regionen van de Super League, waardoor het tot op de finaledag in Amsterdam uitzicht weet te houden op het veroveren van de titel. 'Met een groot aantal fans langs de kant is dit zeker een mogelijkheid. Al met al hopen we weer op een succesvolle finaledag waarin sportiviteit en plezier voorop staan en waarin wij de supporters van AE Beachboys in Amsterdam kunnen trakteren op een aantal leuke wedstrijden.'

In de Super League komen de acht sterkste beachsoccerteams van Nederland uit. Op zondag 30 mei ging net als vorig jaar de competitie om de landstitel van start in Delft. De andere wedstrijden werden gespeeld in Rotterdam, Amsterdam, Heerenveen en Apeldoorn. De teams speelden een halve competitie en tijdens het finale weekend op de Dam in Amsterdam wordt de kampioen gehuldigd. De winnaar van de Super League mag volgend jaar de Nederlandse eer verdedigen op een groot internationaal beachsoccer toernooi. Kijk voor meer informatie over de Super Leagues en de teams op hollandbeachsoccer.com

Bijschrift foto: AE Beachboys heeft dit seizoen weer hoge ogen gegooid in de Super League, de eredivisie van het beachsoccer. Komend weekend wacht de finale op de Dam in Amsterdam. Staand v.l.n.r. Frank Hagenauw, Michael de Jong, Lars Stadman, Rene Wolbers en Frank Schijff. Zittend v.l.n.r. Jorn Stadman, Gerjan Fuhler en Giel Bakker. Op de foto ontbreken Jannick ten Hoor en coach Richard Schijff. (Eigen foto)

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel