.

.

 

.

Henk-Jan Tangenberg brengt eerste cd uit

Zanger en entertainer Henk-Jan Tangenberg heeft deze maand zijn eerste cd op de markt gebracht. ‘Tijd voor gezelligheid’ is het debuut van de 26-jarige zanger uit Aalden, die al bij tien jaar het podium betreedt bij feesten en partijen.

Zijn vrienden adviseerden Henk-Jan om een eigen nummer op te nemen. Tangenberg nam dat advies over en zocht contact op met producer en tekstschrijver Martin Sterken, een duizendpoot op het gebied van muziek. Samen werkten zij aan het vrolijke nummer ‘Tijd voor gezelligheid’ en Tangenberg nam deze op in de studio van Sterken. ‘Ik voelde meteen een klik met het nummer en ik ben dan ook erg trots op het eindresultaat’, zegt de succesvolle zanger enthousiast.

Henk-Jan omschrijft het lied als volgt. ‘Laat alle zorgen lekker achter je, en zoek je vertier en de gezelligheid in het café en geniet!’ Bij een nieuwe single hoort uiteraard ook een videoclip en deze is gemaakt door William ten Kate.

Henk-Jan heeft de afgelopen jaren de nodige vlieguren gemaakt om zichzelf voornamelijk in de noordelijke provincies op de kaart te zetten, maar momenteel treedt hij ook al regelmatig door het hele land op.

De sympathieke geboren en getogen Aaldenaar zong al van jongs af aan de sterren van de hemel. Dit resulteerde al op jonge leeftijd in diverse optredens, waarbij Henk-Jan met veel plezier het Nederlandse repertoire van bijvoorbeeld Jan Smit, Jannes of Frans Bauer ten gehore bracht.

Een onvergetelijk moment was er zeven jaar geleden toen de toenmalige betaald voetbalorganisatie Veendam hem de kans gaf zijn zangtalent te bewijzen in een bomvol voetbalstadion De Langeleegte.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 24 juli 2018

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel