.

.

 

.

Geslaagd, de vlag kan uit!

Chantal Rotgers slaagde afgelopen maand aan het Carmel College in Emmen voor het MAVO-diploma. Tijdens deze 4-jarige opleiding doorliep Chantal een stage bij LOL Kinderopvang.

                                                    CHANTAL ROTGERS

De examens heeft de 15-jarige Chantal als redelijk moeilijk ervaren, waardoor er wel twijfels waren of ze uiteindelijk zou slagen. Gelukkig bleken die twijfels niet terecht, want ze behaalde met een mooie cijferlijst haar diploma.

Chantal gaat komend schooljaar de opleiding MBO-verpleegkunde op het Alfa College in Hardenberg volgen.

Ze wil graag met en voor mensen werken. ‘Daarom kies ik voor een beroep in de gezondheidszorg. De opleiding MBO-verpleegkunde die ik volg bij het Alfa College geeft mij een brede basis. Je begeleidt en verpleegt mensen die zorg nodig hebben. Zieke mensen bijvoorbeeld, ouderen, (pasgeboren) kinderen of mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking.’

Uiteindelijk wil Chantal graag als verpleegkundige aan de slag op de kinderafdeling van het ziekenhuis. ‘Dan kom je te werken op een afdeling waar kinderen van 0 tot 18 jaar worden behandeld. Als verpleegkundige op de kinderafdeling ben je verantwoordelijk voor de zorg van het kind. Dat is voor mij echt een droombaan.’

Oes Eig'n Kraantien d.d. 24 juli 2018

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel