.

.

 

.

Geslaagd, de vlag kan uit!

Na de succesvolle afronding van de HAVO-opleiding gaat Britt Willems haar studie vervolgen op de Hanzehogeschool in Groningen. De 18-jarige inwoonster van Aalden kiest voor HBO-Verpleegkunde.

                                                        BRITT WILLEMS

‘Bij verpleegkunde word je heel breed opgeleid. Na de afronding van deze studie kun je dus veel kanten op. Tijdens de opleiding leer je hoe kwetsbare en zieke mensen de juiste zorg krijgen en hoe je een bijdrage kunt leveren om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Ik vind het fijn om voor mensen te zorgen; dat kan in de thuiszorg, maar ook in de psychiatrie, verslavingszorg, ziekenhuis of zorg voor ouderen.’

Op dit moment heeft Britt een voorkeur voor het werken in et ziekenhuis, maar een echte  droombaan heeft ze nog niet voor ogen. Eén ding is al wel zeker: als afgestudeerde van de HBO-opleiding Verpleegkunde kan Britt als opmerkzame, onderzoekende en vakbekwame professionals straks een belangrijke bijdrage leveren om de zorg van morgen in te richten.

Overigens kijkt Britt tevreden terug op de vijf jaar durende HAVO-opleiding aan het Esdal College in Emmen. Van examenvrees was eigenlijk geen sprake. Sommige vakken vond ze weliswaar wat lastig, maar bij andere vakken had ze er wel een goed gevoel bij!

Met veel vertrouwen begint Britt na de zomervakantie in Groningen met de studie HBO-Verpleegkunde.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 31 juli 2018

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel