Artikel
Alles klopte op 24e editie Folk veur Volk
Alles klopte afgelopen zaterdag tijdens de 24e editie van Folk Veur Volk. Het festival bracht ook dit jaar weer een ruime waaier en diversiteit aan muziek op de planken.

Het karakteristieke plaatje is inmiddels herkenbaar voor een festival als Folk veur Volk: een bezoeker heerlijk relaxed met een koel glas bier onder de eikenbomen zichtbaar genietend van de folkmuziek.

En de amicale gesprekjes van de vele festivalgangers. Folk veur Volk is een evenement voor het gehele gezin! 

Vrijwilligers zorgden voor de drankjes en de orde op het terrein en de Drentse gemoedelijkheid deed zaterdagavond de rest. De organisatie had het dus goed voor elkaar. Een mooie en ruime programmering, waardoor de bands goed tot hun recht konden komen.  Het FVVF was ook dit jaar weer één groot feest voor kinderen. Het programma voor de kleinsten was wederom in vertrouwde handen van LOL Kinderopvang.

Bijschrift foto: Festivalgangers die al of niet aandachtig luisteren naar een zeer gedifferentieerde programmering, maar die vooral gecharmeerd blijken van de intieme sfeer die er op het festivalterrein heerst. (Foto: Ruud Janse Fotografie) 
Bijschrift foto: Het in grote getale opgekomen publiek kreeg andermaal in een sfeervolle entourage in de Hof van Schepers een breed repertoire folkmuziek te horen. (Foto: Ruud Janse Fotografie) 
Oes Eig'€™n Kraantien d.d. 20 juni 2018.

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Warm applaus voor Anne Tromp en Jaap Kolk

Twee trouwe “Loozangers” werden vorige week in het zonnetje gezet! Tijdens de jaarvergadering van De Loozangers, vorige week dinsdag, heeft Madeleine Beaumont (voorzitter) Jaap Kolk de oorkonde overhandigd waarmee de Bon...

dinsdag, 19 februari 2019

Lees verder

Dorpswandeling door Zweeloo en Aalden

Op woensdag 27 februari 2019 organiseert Tourist Info Zweeloo een cultuurhistorische wandeling door het schilderachtige Zweeloo en Aalden. Een gids vertelt over de geschiedenis van beide dor...

donderdag, 14 februari 2019

Lees verder

Theater Hofpoort

Theater Hofpoort in Coevorden heeft voor de komende tijd, in februari 2019, weer diverse voorstellingen op het programma staan....

dinsdag, 12 februari 2019

Lees verder
Willekeurige foto