.

.

 

.

Geslaagd, de vlag kan uit!

In juni heeft Shelly Jonkman uit Aalden de opleiding Medewerker Maatschappelijke Zorg succesvol afgerond. Deze opleiding aan het Drenthe College duurde drie jaar en aan elk schooljaar was een oriënterende stage verbonden.

                                                        Shelly Jonkman

De eerste twee leerjaren van de opleiding heeft de 21-jarige Shelly stage gelopen in het woonwijkcentrum Holdert, op verschillende afdelingen, in Emmen. Haar eindstage in het 3e leerjaar heeft ze dichtbij huis mogen afronden in de Korenhof.

‘Ik kijk eigenlijk positief terug op het examen, deze waren verspreid over het 2e en 3e leerjaar. We hadden dan op school de theorie examens (Nederlands, Engels en rekenen) en op onze stage werden de praktijkexamens afgenomen.’

Na de zomervakantie gaat ze starten met de opleiding Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg niveau 4. ‘Door mijn vooropleiding kan ik deze opleiding in één jaar afronden. Een droombaan heb ik eigenlijk niet, maar zolang ik maar met mensen kan werken én voor mensen kan zorgen, ben ik al heel tevreden!’

Oes Eig'n Kraantien d.d. 31 juli 2018

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel