Artikel
Martin Pronk en Michiel Hofman winnen Beach-toernooi

Damestoernooi prooi voor Leonie Katerberg en Lisanne Haan. 

Martin Pronk en Michiel Hofman hebben zaterdagavond bij de mannen het Zweeler Beach-voetvolleybaltoernooi op hun naam geschreven. In de finale was het duo te sterk voor Jaap Haan en Joop Beukers. Op de derde plaats eindigden Twan Jalving en Sander Hartman. Zij verwezen de broers Siebert en Ruben Looije in de troostfinale naar de vierde plaats.

Spannende damesfinale
Bij de dames ging de beker na een bloedstollende finale naar Lisanne Haan en Leonie Katerberg. Zij versloegen Ilse Nijenbanning en Robin Schonewille. De derde plaats ging naar Sanne Prinsen en Marleen Mensen, die in de troostfinale te sterk bleken voor Jessica Hilbrands en Maaike Lubberts.

Bijschrift foto: Twan Jalving (r) en Sander Hartman houden de bal op kunstige wijze hoog tijdens het zeer geslaagde Zweeler Beach-voetvolleybaltoernooi, dat zaterdagavond op sportpark ‘t Alterbarg door leden van v.v. Sweel werd georganiseerd. (Foto: Monique Jonkman-Koolen)

Bijschrift foto: De bedreven beachvoetvolleyballers Martin Pronk (l) en Michiel Hofman waren zaterdagavond uitstekend op dreef. In de finale was het duo te sterk voor Jaap Haan en Joop Beukers. (Foto: Shelly Jonkman)
Bijschrift foto: Lisanne Haan en Leonie Katerberg beklommen zaterdagavond bij de dames de hoogste trede van het erepodium. Geflankeerd door het duo Ilse Nijenbanning en Robin Schonewille, dat als tweede eindigde. Het brons was voor Sanne Prinsen en Marleen Mensen.  (Foto: Shelly Jonkman)
Oes Eig'n Kraantien d.d. 27 juni 2018
 

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Sportnieuws

Postzegelclub.

Verengingsavond iedere tweede woensdag van de maand (september tot en met mei) in het clubgebouw van de Jeu de Boulesvereniging in Coevorden. Activiteiten: veilingen, rondzending (thuiswinkelen met postzegels), ruilen en gez...

zondag, 17 februari 2019

Lees verder

Skiteam De Anwende en oud-leerlingen plaatsen zich voor finale NK skiƫn

Afgelopen zaterdag was de skibaan in Wezuperbrug het decor van de voorronde van de Nederlandse Scholenkampioenschappen skiën en snowboarden. Tevens wordt er tijdens deze wedstrijden geskied voor een individueel Noord Nederlands Kam...

dinsdag, 29 januari 2019

Lees verder

Nog weer schaatsen op natuurijs deze winter?

'Hoopvol, maar nul garantie'. Eindelijk konden de schaatsen afgelopen week uit het vet, maar de winterpret hield niet lang stand. Zaterdag was het al weer voorbij en liepen de temperaturen snel op...

dinsdag, 29 januari 2019

Lees verder
Willekeurige foto