Artikel
Martin Pronk en Michiel Hofman winnen Beach-toernooi

Damestoernooi prooi voor Leonie Katerberg en Lisanne Haan. 

Martin Pronk en Michiel Hofman hebben zaterdagavond bij de mannen het Zweeler Beach-voetvolleybaltoernooi op hun naam geschreven. In de finale was het duo te sterk voor Jaap Haan en Joop Beukers. Op de derde plaats eindigden Twan Jalving en Sander Hartman. Zij verwezen de broers Siebert en Ruben Looije in de troostfinale naar de vierde plaats.

Spannende damesfinale
Bij de dames ging de beker na een bloedstollende finale naar Lisanne Haan en Leonie Katerberg. Zij versloegen Ilse Nijenbanning en Robin Schonewille. De derde plaats ging naar Sanne Prinsen en Marleen Mensen, die in de troostfinale te sterk bleken voor Jessica Hilbrands en Maaike Lubberts.

Bijschrift foto: Twan Jalving (r) en Sander Hartman houden de bal op kunstige wijze hoog tijdens het zeer geslaagde Zweeler Beach-voetvolleybaltoernooi, dat zaterdagavond op sportpark ‘t Alterbarg door leden van v.v. Sweel werd georganiseerd. (Foto: Monique Jonkman-Koolen)

Bijschrift foto: De bedreven beachvoetvolleyballers Martin Pronk (l) en Michiel Hofman waren zaterdagavond uitstekend op dreef. In de finale was het duo te sterk voor Jaap Haan en Joop Beukers. (Foto: Shelly Jonkman)
Bijschrift foto: Lisanne Haan en Leonie Katerberg beklommen zaterdagavond bij de dames de hoogste trede van het erepodium. Geflankeerd door het duo Ilse Nijenbanning en Robin Schonewille, dat als tweede eindigde. Het brons was voor Sanne Prinsen en Marleen Mensen.  (Foto: Shelly Jonkman)
Oes Eig'n Kraantien d.d. 27 juni 2018
 

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Sportnieuws

RegioBank Drentse Fiets4Daagse verzorgt mega ontbijt

Om de deelnemers extra te verwennen en het gastvrije Drenthe te laten beleven, wordt op woensdag 25 juli het Grootste, Gratis en Gastvrije ontbijt van Nederland georganiseerd. Alle acht startplaatsen van...

dinsdag, 17 juli 2018

Lees verder

85-jarig Zwembad Zweeloo helemaal klaar voor energieneutrale toekomst

Lof voor inzet vrijwilligers bij realisatie nieuwbouwcomplex. ‘Waar zouden we zijn zonder vrijwilligers…..?’ Deze vraag werd afgelopen vrijdagavond bij de officiële ingebruikname van het nieuwbouwcomplex bij Zwembad Zweeloo meerdere malen ges...

dinsdag, 17 juli 2018

Lees verder

Mariƫl Beugels met Jong Oranje bij beste vijf van de wereld

Mariël Beugels heeft zich met Jong Oranje tijdens het WK in Hongarije op een voortreffelijke wijze verzekerd van de vijfde plaats. Met deze vijfde plaats zorgde het nationale jeugdteam van de 20-jarige aanvoerder uit Bennevel...

dinsdag, 17 juli 2018

Lees verder
Willekeurige foto