Artikel
Martin Pronk en Michiel Hofman winnen Beach-toernooi

Damestoernooi prooi voor Leonie Katerberg en Lisanne Haan. 

Martin Pronk en Michiel Hofman hebben zaterdagavond bij de mannen het Zweeler Beach-voetvolleybaltoernooi op hun naam geschreven. In de finale was het duo te sterk voor Jaap Haan en Joop Beukers. Op de derde plaats eindigden Twan Jalving en Sander Hartman. Zij verwezen de broers Siebert en Ruben Looije in de troostfinale naar de vierde plaats.

Spannende damesfinale
Bij de dames ging de beker na een bloedstollende finale naar Lisanne Haan en Leonie Katerberg. Zij versloegen Ilse Nijenbanning en Robin Schonewille. De derde plaats ging naar Sanne Prinsen en Marleen Mensen, die in de troostfinale te sterk bleken voor Jessica Hilbrands en Maaike Lubberts.

Bijschrift foto: Twan Jalving (r) en Sander Hartman houden de bal op kunstige wijze hoog tijdens het zeer geslaagde Zweeler Beach-voetvolleybaltoernooi, dat zaterdagavond op sportpark ‘t Alterbarg door leden van v.v. Sweel werd georganiseerd. (Foto: Monique Jonkman-Koolen)

Bijschrift foto: De bedreven beachvoetvolleyballers Martin Pronk (l) en Michiel Hofman waren zaterdagavond uitstekend op dreef. In de finale was het duo te sterk voor Jaap Haan en Joop Beukers. (Foto: Shelly Jonkman)
Bijschrift foto: Lisanne Haan en Leonie Katerberg beklommen zaterdagavond bij de dames de hoogste trede van het erepodium. Geflankeerd door het duo Ilse Nijenbanning en Robin Schonewille, dat als tweede eindigde. Het brons was voor Sanne Prinsen en Marleen Mensen.  (Foto: Shelly Jonkman)
Oes Eig'n Kraantien d.d. 27 juni 2018
 

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Sportnieuws

Maaike Feunekes pijlsnel Nederlands kampioen

16-jarige Aaldenaar binnen no-time Nederlands kampioen kruisboogschieten. Maaike Feunekes raakte begin dit jaar, tijdens een personeelsuitje van 't Hoes van Hol-An bij SV Willem Tell, voor het eerst een kruisboog aan. Vo...

woensdag, 19 september 2018

Lees verder

Perfect zwemseizoen ten einde!

Het zit er op! Het prachtige zwemseizoen 2018 is voorbij. Het ene na het andere record sneuvelde dit seizoen: snelste 15.000-ste bezoeker, meeste zwemmers op één ochtend, drukste week ooit. Uit...

dinsdag, 11 september 2018

Lees verder

Nieuwe wandelgroep in Aalden/Zweeloo

In overleg met de gemeente Coevorden kwam naar voren dat er wellicht behoefte is aan een wandelgroep in Aalden/Zweeloo. Wij zien het als een leuke uitdaging om in Aalden/Zweeloo een wandelg...

dinsdag, 11 september 2018

Lees verder
Willekeurige foto