Artikel
Talenten uit Aalden sluiten lessenserie af op het podium

Donderdagmiddag a.s. geven leerlingen Rijdende Popschool eindoptreden bij Daan's Snackmobiel. Na een lessencyclus van elf weken laten cursisten van de Popschool Aalden de komende week met veel muzikaal enthousiasme zien wat ze gedurende de workshops opstaken.

De kinderen die deelnamen aan de lessen zijn allen basisschoolleerlingen uit de groepen 5 tot en met 8. Ze maakten vanaf april dit jaar kennis met een aantal basisvaardigheden die hen in staat stelt hun muzikale techniek en hobby verder uit te bouwen.

De leeftijd van de deelnemers varieert van acht tot twaalf jaar en dat die leeftijd ideaal is voor het ontdekken van individuele aanleg en belangstelling voor instrumenten en muziekstromingen maken ze op donderdag 19 juli graag duidelijk aan het publiek.  Het podium voor het jeugdig aanstormend poptalent in Aalden staat vanaf 17.00 klaar voor hun eindoptreden bij Daan's Snackmobiel op de bekende centraal gelegen locatie in het dorp.

De kennismakingsles in de Aelder Meent op 12 april j.l. sloeg vanaf het allereerste moment goed aan bij de ambitieuze basisschoolleerlingen en dat enthousiasme nam in het vervolg van de lessencyclus alleen maar toe. Popmuziek kent zoals bekend veel variaties en muzikale invalshoeken. De leerlingen van de Popschool Aalden kregen op aanstekelijke wijze de kans hun talent te ontdekken en verder vorm te geven. Gezamenlijk werkten ze toe naar de toch wel enigszins spannende presentatie komende donderdag.

Wellicht wekt dit optreden de belangstelling van aspirant-musici onder het publiek dat zich ongetwijfeld zal opstellen bij Daan's Snackmobiel. Voor die categorie is het van belang te weten dat Popschool Aalden binnenkort weer plaats heeft voor meer leerlingen. De popschool is er voor deelnemers uit Aalden en omgeving. Een spijkerharde leeftijdslimiet wordt in feite niet gehanteerd en dat betekent dat ook geïnteresseerden uit andere leeftijdscategorieën hun lang sluimerende en gekoesterde muzikale ambities nu eens eindelijk een niet te missen kans kunnen bieden.

Voor meer informatie over inschrijving, instrumenten, tijden en locatie is er een gebruiksvriendelijke website: www.derijdendepopschool.nl. Muzikaal Aalden, laat van je horen!

Oes Eig'n Kraantien d.d. 18 juli 2018.

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Happen&Grappen

Kom op zondag 21 oktober genieten van een avond cabaret en lekkere hapjes van Stadscafé Vancouver .Vanaf 19:00 wordt u ontvangen met een drankje en amuse bij Hofpoort Inc...

dinsdag, 16 oktober 2018

Lees verder

Workshop en demonstratie Diamond Painting

Op zaterdag 20 oktober organiseren we samen met De Wolkoker een workshop en demonstratie Diamond painting door Linda Ott...

dinsdag, 16 oktober 2018

Lees verder

Mart Hillen in concert

De jonge fingerstyle-gitarist Mart Hillen bespeelt zijn instrument als gitarist, bassist en drummer. Het eerste theaterconcert van het jonge supertalent wordt geregisseerd door niemand minder dan theatervakvrouw Leoni Jan...

dinsdag, 16 oktober 2018

Lees verder
Willekeurige foto