.

.

 

.

Oud-Aalden en molen geliefkoosd domein Schilders ontmoetingsdag

De jaarlijkse Schilders ontmoetingsdag van TIP vond dit jaar plaats op en rond de Brink in Oud Aalden en bij de Jantina Hellingmolen. Deze keer in september als onderdeel van de tweede lustrumactiviteit van Kunstenaarsdorp Zweeloo dat haar vijfjarig bestaan viert.

Dertig schilders gingen aan de slag om ‘plein air’ een mooie plek vast te leggen. Tijdens hun werk keek een groep toe die, onder begeleiding van een gids, de speciale TIP kunstwandeling maakte langs de mooie plekken, die voor schilders een grote inspiratiebron vormen.

Daarnaast werd er in de tuin van Oud Aalden 5 onder grote belangstelling volop muziek gemaakt en gezongen en konden bezoekers aan de tuin zich verwonderen bij het bijzondere quilt. De dag werd afgesloten in De Drieklank waar tijd was voor een praatje met de kunstenaars en het resultaat kon worden bekeken.

Bijschrift foto: Oud-Aalden was afgelopen zaterdag tijdens de Schilderontmoetingsdag een geliefkoosd domein voor de amateurkunstenaars. (Foto: Monique Jonkman-Koolen)

 

Bijschrift foto: Uiteraard mocht Eva niet ontbreken: hét symbool van Zweeloo Kunstenaarsdorp. Ze werd dit keer vergezeld met drie vriendinnen, eveneens in ‘Eva’s kostuum.'  Op de foto v.l.n.r. Giny Sulman, Anke Kamman, Dies Mogesomp en Beatrix Copier. (Foto: Monique Jonkman-Koolen)

Oes Eig'n Kraantien d.d. 11 september 2018

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel