.

.

 

.

Nieuwe oktober-tour Roon Staal

Zanger en componist Roon Staal toert in oktober met een nieuw programma langs 17 locaties door Nederland. Tijdens de komende Tour zal er een nieuw album gepresenteerd worden.

Eén van deze concerten vindt plaats in de Kerk van Oosterhesselen op zondag 30 september a.s. en begint om 15.00 uur. De locatie is een half uur voor aanvang van het concert geopend. 

Tedere melodieën en dan weer royaal pianospel
Staal heeft een authentieke en intrigerende performance en weet een steeds breder publiek te bereiken die zijn inmiddels vele CD releases weten te vinden. Ontdaan van glamour en show wisselt hij met behulp van zijn soepele tenor-stem zeggingskracht en inhoud af met tedere melodieën en dan weer royaal pianospel.

Breed repertoire
Songs die hij speelt op zijn concerten zijn eigen werken zoals Promise, Als Je Mij Zoekt en Weet Waarom Je Leeft die diepgang geven aan het concert en onthullen waarom hij aan de Universiteit van Amsterdam de bachelor studie Wijsbegeerte heeft gevolgd. Maar dit zijn versieringen in een breed repertoire door de Westerse muziek heen waarin klassieke stukken (Pie Jesu, Parelvissers, Panis Angelicus) worden afgewisseld met bekende songs van o.a. The Beatles, Paul Simon, John Denver of van Nederlandse grond, Boudewijn de Groot. Staal schuwt uitersten niet: Zo wordt zelfs Ozzy Osbourne uit de kast gehaald met Dreamer - dat hij ooit in Hollywood opnam met producer Jim Ervin. Of een crooner zoals Moon River of Blue Moon maken het dat de avond divers is. Op de website www.roonstaal.com vindt u alle informatie over de locaties en data. Kaarten zijn daar online te reserveren of via tel. 06-30025992 en kosten € 15,00 per stuk.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 18 september 2018

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel