Artikel
22ste editie van de Kunstmarkt in Wezup vindt plaats op 12 augustus a.s.

Nog meer variëteit in het kunstaanbod dit jaar. Mary Noordman, de initiator van deze succesvolle kunstmarkt, is al het hele jaar druk met de voorbereiding en organisatie van de altijd goed bezochte markt. Het aantal aanmeldingen neemt ieder jaar gestaag toe, zodanig dat er dit jaar een  wachtlijst is ontstaan voor geïnteresseerde exposanten.

Mary heeft voor 80 kunstenaars dit jaar een kraam op het Westeinde in Wezup gereserveerd. Bij goed weer allemaal buiten, anders in de schuren en delen van de locatiehouders of onder de luifel van de marktkraam. Verscheidene nieuwe kunstenaars geven acte de présence, zodat het aanbod nog gevarieerder wordt dan voorgaande jaren.

Behoudens de gebruikelijke kunst en kunstnijverheid, zoals keramiek, textiel, glas, sieraden, mozaïek, tassen etc., zijn er dit jaar een houtdraaier, metaalkunstenaar en een kunstenaar met houtsculpturen.

Veel te beleven en genieten van al het moois en artistieks dit jaar dus. Kom allen en laat je inspireren voor een verfraaiing voor huis en tuin of om zelf creatief aan de slag te gaan. De IJsvereniging verkoopt op het Brinkje weer hun overheerlijke, ambachtelijke ijs, koffie, thee en frisrank.

De openingstijden zijn van 11.00 - 17.00 uur.

Bijschrift foto: De vrolijk gekleurde kunstmarkt in Wezup trekt ieder jaar veel bekijks. Kleine knusse marktkraampjes en kunstenaars die over hun passie uitweiden. Dat zorgt voor een fraaie entourage in het dorp. (Archieffoto: Jos Grootscholten)

Oes Eig'n Kraantien d.d. 31 juli 2018

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Coop Weggen steunt dierenkampje Zweeloo met statiegeld-actie

In de maanden april, mei en juni van dit jaar konden inwoners van onze dorpen hun statiegeld doneren aan het dierenkampje. Coop Nederland, de overkoepelende organisatie van alle Coop vestigingen, verdubb...

woensdag, 19 september 2018

Lees verder

Word vrijwilliger bij Glasvezel Zuidenveld

Stichting Glasvezel Zuidenveld is het samenwerkingsverband van SamenBreed met de andere glasvezelinitiatieven van de gemeente Coevord...

woensdag, 19 september 2018

Lees verder

De scholen in onze scholengroep zijn weer begonnen!

We zijn blij dat we de kinderen na de zomer weer hebben mogen verwelkomen op onze scholen. Binnen Onderwijsstichting Arcade werken we in scholengroepen. Onze scholengroep bestaat uit o.b.s. De Anw...

woensdag, 19 september 2018

Lees verder
Willekeurige foto