Artikel
22ste editie van de Kunstmarkt in Wezup vindt plaats op 12 augustus a.s.

Nog meer variëteit in het kunstaanbod dit jaar. Mary Noordman, de initiator van deze succesvolle kunstmarkt, is al het hele jaar druk met de voorbereiding en organisatie van de altijd goed bezochte markt. Het aantal aanmeldingen neemt ieder jaar gestaag toe, zodanig dat er dit jaar een  wachtlijst is ontstaan voor geïnteresseerde exposanten.

Mary heeft voor 80 kunstenaars dit jaar een kraam op het Westeinde in Wezup gereserveerd. Bij goed weer allemaal buiten, anders in de schuren en delen van de locatiehouders of onder de luifel van de marktkraam. Verscheidene nieuwe kunstenaars geven acte de présence, zodat het aanbod nog gevarieerder wordt dan voorgaande jaren.

Behoudens de gebruikelijke kunst en kunstnijverheid, zoals keramiek, textiel, glas, sieraden, mozaïek, tassen etc., zijn er dit jaar een houtdraaier, metaalkunstenaar en een kunstenaar met houtsculpturen.

Veel te beleven en genieten van al het moois en artistieks dit jaar dus. Kom allen en laat je inspireren voor een verfraaiing voor huis en tuin of om zelf creatief aan de slag te gaan. De IJsvereniging verkoopt op het Brinkje weer hun overheerlijke, ambachtelijke ijs, koffie, thee en frisrank.

De openingstijden zijn van 11.00 - 17.00 uur.

Bijschrift foto: De vrolijk gekleurde kunstmarkt in Wezup trekt ieder jaar veel bekijks. Kleine knusse marktkraampjes en kunstenaars die over hun passie uitweiden. Dat zorgt voor een fraaie entourage in het dorp. (Archieffoto: Jos Grootscholten)

Oes Eig'n Kraantien d.d. 31 juli 2018

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Is strijd om titel 'Duurzaamste huis van Nederland' al gestreden?

Stemmen op Mepperstraat 44 kan nog tot en met 16 november a.s. Is het beslissend gat in de strijd om de titel ‘Duurzaamste huis van Nederland’ al geslagen? Met nog slechts...

dinsdag, 13 november 2018

Lees verder

Aalden Rondomme profiteert van budgetfonds Dorpsbelangen Aalden

·  Nieuwe vrijwilligers nodig voor waarborgen uniek wandelgebied ·  Wandelpaden liggen er weer piekfijn bij Al weer dertien jaar geleden kwam tuin- en landschapsontwerper Wilfried Reuvers  met het idee om de vele moo...

dinsdag, 13 november 2018

Lees verder

Jeroen Kalsbeek kiest voor baan in verpleging

'Overal waar ik kom zijn ze lovend over mannen in de zorg’. Het is vaak in het nieuws: het grote tekort aan personeel in de zorg. Het werven van nieuwe mensen staat...

dinsdag, 13 november 2018

Lees verder
Willekeurige foto