Artikel
22ste editie van de Kunstmarkt in Wezup vindt plaats op 12 augustus a.s.

Nog meer variëteit in het kunstaanbod dit jaar. Mary Noordman, de initiator van deze succesvolle kunstmarkt, is al het hele jaar druk met de voorbereiding en organisatie van de altijd goed bezochte markt. Het aantal aanmeldingen neemt ieder jaar gestaag toe, zodanig dat er dit jaar een  wachtlijst is ontstaan voor geïnteresseerde exposanten.

Mary heeft voor 80 kunstenaars dit jaar een kraam op het Westeinde in Wezup gereserveerd. Bij goed weer allemaal buiten, anders in de schuren en delen van de locatiehouders of onder de luifel van de marktkraam. Verscheidene nieuwe kunstenaars geven acte de présence, zodat het aanbod nog gevarieerder wordt dan voorgaande jaren.

Behoudens de gebruikelijke kunst en kunstnijverheid, zoals keramiek, textiel, glas, sieraden, mozaïek, tassen etc., zijn er dit jaar een houtdraaier, metaalkunstenaar en een kunstenaar met houtsculpturen.

Veel te beleven en genieten van al het moois en artistieks dit jaar dus. Kom allen en laat je inspireren voor een verfraaiing voor huis en tuin of om zelf creatief aan de slag te gaan. De IJsvereniging verkoopt op het Brinkje weer hun overheerlijke, ambachtelijke ijs, koffie, thee en frisrank.

De openingstijden zijn van 11.00 - 17.00 uur.

Bijschrift foto: De vrolijk gekleurde kunstmarkt in Wezup trekt ieder jaar veel bekijks. Kleine knusse marktkraampjes en kunstenaars die over hun passie uitweiden. Dat zorgt voor een fraaie entourage in het dorp. (Archieffoto: Jos Grootscholten)

Oes Eig'n Kraantien d.d. 31 juli 2018

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Paasbult vakkundig in de hens

De droogte dreigde nog even roet in het eten te gooien, maar de paasvuren in onze dorpen konden eerste en tweede Paasdag gewoon doorgang vinden. Een mooi gegeven, want deze aloude ...

woensdag, 24 april 2019

Lees verder

Pluk&Deel verkoopt gedroogde appelstukjes ....

.... op vrijmarkt in Zweeloo voor het zwembad. Onlangs werd bekend dat de L.E.E.F. fair die al 6 jaar in Zweeloo gehouden werd ten bate van het Zwembad Zweeloo dit jaa...

dinsdag, 23 april 2019

Lees verder

Paaseieren zoeken Zweeloo

Voor de kinderen in de basisschoolleeftijd organiseerde Dorpsbelangen Sweel op Paaszaterdag het traditionele Paaseieren zoeken met een extra cadeautje voor de vinder van het gouden ei. Paashaas Jansje zorgde voor een gro...

dinsdag, 23 april 2019

Lees verder
Willekeurige foto