.

.

 

.

Voor kinderen door kinderen

Vanaf woensdag 26 september a.s. gaan ruim 160.000 schoolkinderen op pad om kinderpostzegels en andere producten te verkopen. Ze zetten zich in voor kinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken: voor kinderen door kinderen! de kinderpostzegels.

Ook De Anwende en De Schutse doen dit jaar weer mee.

 

 


Een goed thuis
400.000 kinderen worden geholpen aan een goed thuis dankzij de inzet van al die kinderen dit jaar tijdens de Kinderpostzegelactie. Zoals Suzy, een van onze ambassadeurs. Zij kon moeilijk meekomen op school en thuis was er geen geld om haar extra te ondersteunen. Dankzij onze steun kan zij zich goed ontwikkelen. Aan haar de eer om de eerste bestelling dit jaar te doen op dinsdag 25 september.

Worden het de Kinderpostzegels en kaarten met de Fabeltjeskrant, of misschien toch die leuke tas met tekst van Pippi Langkous of het blikje met emoji-pleisters?

Vanaf 9 november a.s. worden de bestellingen per post verstuurd. Kijk voor meer informatie op www.kinderpostzegels.nl.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 25 september 2018

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel