.

.

 

.

Oktobermaand Kindermaand

Tippo en Jolpo ondersteboven. Pip en Zip zijn beste vrienden, al heel lang. En wij zijn al jaren vrienden met Pip en Zip.

Daarom sluiten we samen met hen én de bibliotheek de Kinderboekenweek met als thema ‘Vriendschap’ weer af met maar liefst twee voorstellingen op een dag. Er gebeuren grappige en spannende dingen, maar Pip en Zip leven vast en zeker nog lang en gelukkig aan het einde van deze nieuwe, interactieve voorstelling voor het hele gezin.

Vanwege Oktobermaand Kindermaand is een kinderkaartje GRATIS. Reserveer op tijd je plekje want vol is echt (altijd!) vol.

Praktische informatie:
Kaartjes zijn te koop via www.theaterhofpoort.nl of bij The Readshop, Friesestraat 26 in Coevorden. Voor meer informatie zie onze website. Of voor aanvang bij de theaterkassa.

Zondag 7 oktober, aanvang 13.30 uur en 16.00 uur entree: kinderer gratis, volwassenen € 5,00, locatie: Theater Hofpoort 


 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel