.

.

 

.

Fraaie Facelift voor de winkel van Inside Wonen….en meer

Astrid Mink: “Na vijf jaar werd het tijd voor enige cosmetische en praktische aanpassingen”. Na een verbouwing van 2 ½ week vond afgelopen donderdag de officiële heropening plaats van de woonwinkel.

Aangezien Inside Wonen….en Meer kan bogen op een grote groep vaste klanten was het de gehele dag van ’s morgens 10 tot ’s avonds 10 heel druk en geanimeerd.

Ruim van opzet
De balie, die voorheen achterin de winkel stond is verplaatst en staat nu bij de entree. Hier vandaan is er direct uitzicht op zowel de gehele begane grond als op de dameskledingafdeling boven. De stijlkamer is fraaier van opzet en kan met kleine aanpassingen in een andere sfeer worden omgetoverd.

Bloemencorner
Het was nooit Astrids intentie om kant en klare boeketten te gaan verkopen, maar ter plekke in de bloembinderij boeketten ‘op maat’ te maken. Echter op aandringen van vele klanten, die iets te kiezen wilde hebben, is zij overstag gegaan en staan er nu diverse bloemencreaties in de winkel.

Astrid benadrukt dat de verbouwing uitermate fijn is verlopen. Al jaren werkt ze op een prettige manier samen Henrico Schonewille van bouwbedrijf Hewesco uit Aalden. “Wij kunnen lezen en schrijven met elkaar en ook bij projectinrichtingen draagt hij regelmatig zijn steentje bij.”

Bijschrift foto:Astrid bij de nieuwe bloemencorner in de gerenoveerde woonwinkel. (Foto: Jos Grootscholten)

Oes Eig'n Kraantien d.d. 9 oktober 2018

 

 

 

 

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel