Artikel
Blijft Dorpsbelangen Aalden bestaan?

Te weinig bestuursleden
Per 1 oktober a.s. kent het bestuur van Dorpsbelangen Aalden nog maar 3 leden. Statutair niet toegestaan, maar vooral: onwerkbaar. Zeker als het penningmeesterschap niet is vervuld.

Wat betekent dit?
Dit betekent dat als er niet snel aanvulling komt, Dorpsbelangen Aalden per 1 januari 2019 in slaapstand gebracht wordt of zelfs wordt opgeheven. Per 1 november a.s. nemen de resterende bestuursleden een besluit over de te kiezen variant.

Komt u ons helpen?
Maar natuurlijk hopen zij dat er dan 2 bewoners zich hebben aangemeld als bestuurslid. Enige financiële kennis bij een van de nieuwkomers is noodzakelijk voor het verantwoord laten voortbestaan van DB Aalden.

Succesvol
En zeg nou zelf, de afgelopen jaren zijn best enkele successen behaald: kansloze asielzoekers op het verkeerde pad weg uit Aalden, pinautomaat behouden, plantenbakken, straks meer bankjes etc.

Aanmelden
Op onze website (www.dorpsbelangenaalden.nl) kunt u meer over ons lezen en kunt u zich als bestuurslid melden. Kom in elk geval eens praten!

Namens het bestuur,

Hans Terbach, voorzitter

Oes Eig'n Kraantien d.d. 11 september 2018

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Is strijd om titel 'Duurzaamste huis van Nederland' al gestreden?

Stemmen op Mepperstraat 44 kan nog tot en met 16 november a.s. Is het beslissend gat in de strijd om de titel ‘Duurzaamste huis van Nederland’ al geslagen? Met nog slechts...

dinsdag, 13 november 2018

Lees verder

Aalden Rondomme profiteert van budgetfonds Dorpsbelangen Aalden

·  Nieuwe vrijwilligers nodig voor waarborgen uniek wandelgebied ·  Wandelpaden liggen er weer piekfijn bij Al weer dertien jaar geleden kwam tuin- en landschapsontwerper Wilfried Reuvers  met het idee om de vele moo...

dinsdag, 13 november 2018

Lees verder

Jeroen Kalsbeek kiest voor baan in verpleging

'Overal waar ik kom zijn ze lovend over mannen in de zorg’. Het is vaak in het nieuws: het grote tekort aan personeel in de zorg. Het werven van nieuwe mensen staat...

dinsdag, 13 november 2018

Lees verder
Willekeurige foto