Artikel
Blijft Dorpsbelangen Aalden bestaan?

Te weinig bestuursleden
Per 1 oktober a.s. kent het bestuur van Dorpsbelangen Aalden nog maar 3 leden. Statutair niet toegestaan, maar vooral: onwerkbaar. Zeker als het penningmeesterschap niet is vervuld.

Wat betekent dit?
Dit betekent dat als er niet snel aanvulling komt, Dorpsbelangen Aalden per 1 januari 2019 in slaapstand gebracht wordt of zelfs wordt opgeheven. Per 1 november a.s. nemen de resterende bestuursleden een besluit over de te kiezen variant.

Komt u ons helpen?
Maar natuurlijk hopen zij dat er dan 2 bewoners zich hebben aangemeld als bestuurslid. Enige financiële kennis bij een van de nieuwkomers is noodzakelijk voor het verantwoord laten voortbestaan van DB Aalden.

Succesvol
En zeg nou zelf, de afgelopen jaren zijn best enkele successen behaald: kansloze asielzoekers op het verkeerde pad weg uit Aalden, pinautomaat behouden, plantenbakken, straks meer bankjes etc.

Aanmelden
Op onze website (www.dorpsbelangenaalden.nl) kunt u meer over ons lezen en kunt u zich als bestuurslid melden. Kom in elk geval eens praten!

Namens het bestuur,

Hans Terbach, voorzitter

Oes Eig'n Kraantien d.d. 11 september 2018

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Open huis De Korenhof

Op woensdag 30 januari bent u tussen 14.30 en 16.30 uur van harte welkom bij het open huis van woonwijkcentrum De Korenhof aan de Korenhof 1 in Aalden. Onze medewerkers staan v...

dinsdag, 22 januari 2019

Lees verder

Veel opknapwerk verricht bij grafonderhoud in Zweeloo

De werkgroep onderhoud oude graven is al weer enige jaren enthousiast bezig met het restaureren en opknappen van oude graven op de openbare begraafplaats bij het kerkje van Sweel. We vro...

dinsdag, 22 januari 2019

Lees verder

Indienen aanvraag dorpsbudger Aalden 2018/2019

Zoals u misschien al heeft gelezen of gehoord, heeft Dorpsbelangen Aalden van de Gemeente wederom een budget van € 20.000,-- ontvangen ter verdere verbetering van de leefbaarheid in het dor...

dinsdag, 22 januari 2019

Lees verder
Willekeurige foto