Artikel
Blijft Dorpsbelangen Aalden bestaan?

Te weinig bestuursleden
Per 1 oktober a.s. kent het bestuur van Dorpsbelangen Aalden nog maar 3 leden. Statutair niet toegestaan, maar vooral: onwerkbaar. Zeker als het penningmeesterschap niet is vervuld.

Wat betekent dit?
Dit betekent dat als er niet snel aanvulling komt, Dorpsbelangen Aalden per 1 januari 2019 in slaapstand gebracht wordt of zelfs wordt opgeheven. Per 1 november a.s. nemen de resterende bestuursleden een besluit over de te kiezen variant.

Komt u ons helpen?
Maar natuurlijk hopen zij dat er dan 2 bewoners zich hebben aangemeld als bestuurslid. Enige financiële kennis bij een van de nieuwkomers is noodzakelijk voor het verantwoord laten voortbestaan van DB Aalden.

Succesvol
En zeg nou zelf, de afgelopen jaren zijn best enkele successen behaald: kansloze asielzoekers op het verkeerde pad weg uit Aalden, pinautomaat behouden, plantenbakken, straks meer bankjes etc.

Aanmelden
Op onze website (www.dorpsbelangenaalden.nl) kunt u meer over ons lezen en kunt u zich als bestuurslid melden. Kom in elk geval eens praten!

Namens het bestuur,

Hans Terbach, voorzitter

Oes Eig'n Kraantien d.d. 11 september 2018

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Paasbult vakkundig in de hens

De droogte dreigde nog even roet in het eten te gooien, maar de paasvuren in onze dorpen konden eerste en tweede Paasdag gewoon doorgang vinden. Een mooi gegeven, want deze aloude ...

woensdag, 24 april 2019

Lees verder

Pluk&Deel verkoopt gedroogde appelstukjes ....

.... op vrijmarkt in Zweeloo voor het zwembad. Onlangs werd bekend dat de L.E.E.F. fair die al 6 jaar in Zweeloo gehouden werd ten bate van het Zwembad Zweeloo dit jaa...

dinsdag, 23 april 2019

Lees verder

Paaseieren zoeken Zweeloo

Voor de kinderen in de basisschoolleeftijd organiseerde Dorpsbelangen Sweel op Paaszaterdag het traditionele Paaseieren zoeken met een extra cadeautje voor de vinder van het gouden ei. Paashaas Jansje zorgde voor een gro...

dinsdag, 23 april 2019

Lees verder
Willekeurige foto