Artikel
Blijft Dorpsbelangen Aalden bestaan?

Te weinig bestuursleden
Per 1 oktober a.s. kent het bestuur van Dorpsbelangen Aalden nog maar 3 leden. Statutair niet toegestaan, maar vooral: onwerkbaar. Zeker als het penningmeesterschap niet is vervuld.

Wat betekent dit?
Dit betekent dat als er niet snel aanvulling komt, Dorpsbelangen Aalden per 1 januari 2019 in slaapstand gebracht wordt of zelfs wordt opgeheven. Per 1 november a.s. nemen de resterende bestuursleden een besluit over de te kiezen variant.

Komt u ons helpen?
Maar natuurlijk hopen zij dat er dan 2 bewoners zich hebben aangemeld als bestuurslid. Enige financiële kennis bij een van de nieuwkomers is noodzakelijk voor het verantwoord laten voortbestaan van DB Aalden.

Succesvol
En zeg nou zelf, de afgelopen jaren zijn best enkele successen behaald: kansloze asielzoekers op het verkeerde pad weg uit Aalden, pinautomaat behouden, plantenbakken, straks meer bankjes etc.

Aanmelden
Op onze website (www.dorpsbelangenaalden.nl) kunt u meer over ons lezen en kunt u zich als bestuurslid melden. Kom in elk geval eens praten!

Namens het bestuur,

Hans Terbach, voorzitter

Oes Eig'n Kraantien d.d. 11 september 2018

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Coop Weggen steunt dierenkampje Zweeloo met statiegeld-actie

In de maanden april, mei en juni van dit jaar konden inwoners van onze dorpen hun statiegeld doneren aan het dierenkampje. Coop Nederland, de overkoepelende organisatie van alle Coop vestigingen, verdubb...

woensdag, 19 september 2018

Lees verder

Word vrijwilliger bij Glasvezel Zuidenveld

Stichting Glasvezel Zuidenveld is het samenwerkingsverband van SamenBreed met de andere glasvezelinitiatieven van de gemeente Coevord...

woensdag, 19 september 2018

Lees verder

De scholen in onze scholengroep zijn weer begonnen!

We zijn blij dat we de kinderen na de zomer weer hebben mogen verwelkomen op onze scholen. Binnen Onderwijsstichting Arcade werken we in scholengroepen. Onze scholengroep bestaat uit o.b.s. De Anw...

woensdag, 19 september 2018

Lees verder
Willekeurige foto