.

.

 

.

Magisch Drenthe organiseert fietstocht van Hunebed naar Hunebed

In het kader van de Hunebedcampagne van Marketing Drenthe, organiseert Magisch Drenthe op zaterdag 20 oktober een bijzondere fietstocht van “Hunebed naar Hunebed’. Onder leiding van gids Lambert Hans vertrekt men om 11.00 uur vanaf Tourist Info Zweeloo.

Hij neemt de mensen mee voor een inspirerende fietstocht van 25 kilometer naar het hunebed de Papeloze kerk in boswachterij Sleenerzand. Onderweg vertelt hij enthousiast over het ontstaan van het landschap en laat hij allerlei leuke plekjes zien.

Voor € 6.50 p.p. kan men mee met deze gezellige, boeiende fietstocht en achteraf krijgt men een heerlijk kopje koffie bij het Wapen van Aelden. Aanmelden kan tot vrijdag 19 oktober bij Tourist Info Zweeloo Tel. 0591-372299.

 

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel