.

.

 

.

Lavalu Solitary High

Componiste, pianiste en performer LAVALU – bekend van de muziek voor de succesvolle theatervoorstelling ‘Het Pauperparadijs’ – begint tijdens dit soloconcert een affaire met klassiek en pop. Alleen achter de piano flirt LAVALU met Debussy, Satie en Schubert en speelt ze haar eigen songs, zoals ze in de negentiende eeuw in de salons en huiskamers zouden hebben geklonken. Intiem en dichtbij.

Ze laat het publiek onder haar huid kruipen, in een troostende en bezwerende sfeer. De kamermuziek van de eenentwintigste eeuw op eenzame hoogte. “Net als de cover is ook de muziek op het album ontdaan van afgemixte tierelantijntjes. ‘Solitary High’ is ongepolijst en wonderschoon.”

Zaterdag 27 oktober 2018, aanvang 20.15 uur, entree € 18,50.
Locatie Theater Hofpoort

Praktische informatie: Kaartjes zijn te koop via www.theaterhofpoort.nl of bij The Readshop, Friesestraat 26 in Coevorden of voor aanvang bij de theaterkassa. Voor meer informatie zie onze website.

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel