.

.

 

.

Paul de Munnik met een try-out van ‘Goed jaar’

Paul de Munnik komt na zijn geprezen solodebuut ‘Nieuw’ op vrijdag 16 november naar Theater Hofpoort met een try-out van zijn nieuwe album ‘Goed jaar’.

Aan de hand van de nummers van dit album loopt hij verder op het pad dat hij is ingeslagen: intiem, verhalend en muzikaal theater. Hij loodst het publiek rustig en geestig langs de zaken die hem raken en die hem inspireren tot dat wat hij het liefste doet: het zingen van de mooiste theaternummers. Gitarist Wouter Planteijdt begeleidt Paul.

Foto: Bob Bronshoff

In de loop der jaren maakte hij samen met Thomas Acda een aantal theatershows, de laatste voorstelling was in 2015.

De voorstelling begint om 20.15 uur. Een toegangskaart kost 20,50 euro.

Praktische informatie: Toegangskaarten zijn te koop via www.theaterhofpoort.nl en in The Readshop, Friesestraat 26 in Coevorden. Indien er nog kaarten zijn, worden die aan de theaterkassa verkocht, geopend vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling.

 

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel