Artikel
Oktobermaand Kindermaand

Tippo en Jolpo ondersteboven. Pip en Zip zijn beste vrienden, al heel lang. En wij zijn al jaren vrienden met Pip en Zip.

Daarom sluiten we samen met hen én de bibliotheek de Kinderboekenweek met als thema ‘Vriendschap’ weer af met maar liefst twee voorstellingen op een dag. Er gebeuren grappige en spannende dingen, maar Pip en Zip leven vast en zeker nog lang en gelukkig aan het einde van deze nieuwe, interactieve voorstelling voor het hele gezin.

Vanwege Oktobermaand Kindermaand is een kinderkaartje GRATIS. Reserveer op tijd je plekje want vol is echt (altijd!) vol.

Praktische informatie:
Kaartjes zijn te koop via www.theaterhofpoort.nl of bij The Readshop, Friesestraat 26 in Coevorden. Voor meer informatie zie onze website. Of voor aanvang bij de theaterkassa.

Zondag 7 oktober, aanvang 13.30 uur en 16.00 uur entree: kinderer gratis, volwassenen € 5,00, locatie: Theater Hofpoort 


 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Aftrap zomerprogrammering Weeshuisweide door Bert Visscher met Noordpoolorkest

Kom luisteren en dansen op 21 juni. ‘Organiseer activiteiten en evenementen op de Weeshuisweide’ werd vaak als idee genoemd in bijeenkomsten over de toekomst van de binnenstad van Coevorden. Zo’n moo...

zaterdag, 15 juni 2019

Lees verder

Lezing katholiek uitvaartritueel in Stedelijk Museum Coevorden

In het kader van de tentoonstelling “Dood en begraven” in het Stedelijk Museum Coevorden is er op zondagmiddag 30 juni a.s. om 14.00 uur een lezing over het rooms-katholieke uitvaartritueel. Dez...

zaterdag, 15 juni 2019

Lees verder

Het is Uit de kunst wat Benneveld laat zien!

Benneveld mag dan wel zo’n beetje het kleinste dorp binnen het Zuidenveldfeest in Zweeloo zijn, het dorp telt wel heel veel creatieve bedrijfjes en dito creatieve mensen. Bijna een garantie, zou...

woensdag, 12 juni 2019

Lees verder
Willekeurige foto