Artikel
Oktobermaand Kindermaand

Tippo en Jolpo ondersteboven. Pip en Zip zijn beste vrienden, al heel lang. En wij zijn al jaren vrienden met Pip en Zip.

Daarom sluiten we samen met hen én de bibliotheek de Kinderboekenweek met als thema ‘Vriendschap’ weer af met maar liefst twee voorstellingen op een dag. Er gebeuren grappige en spannende dingen, maar Pip en Zip leven vast en zeker nog lang en gelukkig aan het einde van deze nieuwe, interactieve voorstelling voor het hele gezin.

Vanwege Oktobermaand Kindermaand is een kinderkaartje GRATIS. Reserveer op tijd je plekje want vol is echt (altijd!) vol.

Praktische informatie:
Kaartjes zijn te koop via www.theaterhofpoort.nl of bij The Readshop, Friesestraat 26 in Coevorden. Voor meer informatie zie onze website. Of voor aanvang bij de theaterkassa.

Zondag 7 oktober, aanvang 13.30 uur en 16.00 uur entree: kinderer gratis, volwassenen € 5,00, locatie: Theater Hofpoort 


 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Dorpswandeling door Zweeloo en Aalden

Op woensdag 27 februari 2019 organiseert Tourist Info Zweeloo een cultuurhistorische wandeling door het schilderachtige Zweeloo en Aalden. Een gids vertelt over de geschiedenis van beide dor...

donderdag, 14 februari 2019

Lees verder

Theater Hofpoort

Theater Hofpoort in Coevorden heeft voor de komende tijd, in februari 2019, weer diverse voorstellingen op het programma staan....

dinsdag, 12 februari 2019

Lees verder

Recordaantal bezoekers in het Stedelijk Museum Coevorden

  2018 was een enerverend jaar voor het museum; niet alleen vierde het museum haar vijfjarig jubileum, maar het museum had, met bijna 6.000 bezoekers, ook een recordaantal bezoekers. Afgelopen jaren ble...

zondag, 10 februari 2019

Lees verder
Willekeurige foto