Artikel
Oktobermaand Kindermaand

Tippo en Jolpo ondersteboven. Pip en Zip zijn beste vrienden, al heel lang. En wij zijn al jaren vrienden met Pip en Zip.

Daarom sluiten we samen met hen én de bibliotheek de Kinderboekenweek met als thema ‘Vriendschap’ weer af met maar liefst twee voorstellingen op een dag. Er gebeuren grappige en spannende dingen, maar Pip en Zip leven vast en zeker nog lang en gelukkig aan het einde van deze nieuwe, interactieve voorstelling voor het hele gezin.

Vanwege Oktobermaand Kindermaand is een kinderkaartje GRATIS. Reserveer op tijd je plekje want vol is echt (altijd!) vol.

Praktische informatie:
Kaartjes zijn te koop via www.theaterhofpoort.nl of bij The Readshop, Friesestraat 26 in Coevorden. Voor meer informatie zie onze website. Of voor aanvang bij de theaterkassa.

Zondag 7 oktober, aanvang 13.30 uur en 16.00 uur entree: kinderer gratis, volwassenen € 5,00, locatie: Theater Hofpoort 


 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Happen&Grappen

Kom op zondag 21 oktober genieten van een avond cabaret en lekkere hapjes van Stadscafé Vancouver .Vanaf 19:00 wordt u ontvangen met een drankje en amuse bij Hofpoort Inc...

dinsdag, 16 oktober 2018

Lees verder

Workshop en demonstratie Diamond Painting

Op zaterdag 20 oktober organiseren we samen met De Wolkoker een workshop en demonstratie Diamond painting door Linda Ott...

dinsdag, 16 oktober 2018

Lees verder

Mart Hillen in concert

De jonge fingerstyle-gitarist Mart Hillen bespeelt zijn instrument als gitarist, bassist en drummer. Het eerste theaterconcert van het jonge supertalent wordt geregisseerd door niemand minder dan theatervakvrouw Leoni Jan...

dinsdag, 16 oktober 2018

Lees verder
Willekeurige foto