.

.

 

.

Aelder Meent en Bibliotheek Aalden vieren 1-jarig bestaan

Op zaterdag 1 december a.s. bestaan de Bibliotheek Aalden en de Aelder Meent in deze hoedanigheid 1 jaar. En dat willen wij vieren op zaterdag 1 december a.s. van 14.00 tot 16.30 uur.

Onder het genot van koffie/thee/ranja met iets lekkers en daarna een drankje en een hapje, kunt u alles bekijken. Voor de kinderen (en evt. volwassenen) is er knutselen en wel het maken van een kerstbal met een lichtje, kerstversiering en/of Christmascracker. De bibliotheek heeft proefabonnementen en er wordt ook voorgelezen in de gezellige hoek.

Verder is er een kleurwedstrijd voor groep 1, 2 en 3. Voor kinderen vanaf groep 4 t/m 80+ is er een verhalen- en gedichtenwedstrijd. De uitreiking van de prijzen zal zijn op 1 december a.s. tijdens het middagprogramma rond 15.00 - 15.30 uur. De inleverdatum is uiterlijk 24 november a.s. in de Aelder Meent tijdens openingsuren. (dinsdagmiddag, vrijdagmiddag en zaterdagmiddag van 14.00 – 17.00 uur)

Kom langs en vier het met ons mee in de Aelder Meent, Paardelandsdrift 11, 7854 PR  Aalden.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 20 november 2018

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel