.

.

 

.

Activiteiten Hofpoort Incluis

Hofpoort Incluis, het pop-uptheater aan het Stationsplein/hoek Friesestraat, heeft weer diverse activiteiten op de agenda staan. Het Opklapatelier houdt vrijdag 23 november workshops in Hofpoort Incluis.

Voor vrijdag 30 november staat TRYO op het programma. TRYO, oftewel ‘trio cabaretiers try-out, is een avondvullende voorstelling waarin drie cabaretiers ieder dertig minuten van hun (nieuwe) voorstelling komen try-outen. Voordat het grote publiek hen ontdekt heeft, brengt TRYO deze cabaretiers naar het theater. Iedere TRYO is anders met wisselende line-ups. In Hofpoort Incluis treden op Oscar Arnold, West Said en Tim Hartog. De host van deze avond is Huibert-Jan.

Edelsmid Joke Holwarda uit Aalden taxeert sieraden op zaterdag 1 december van 13.00 en 15.00 uur in aanwezigheid van Sinterklaas en Pieten.

Dezelfde dag van 16.00 tot 17.00 uur is de tweede SAFE-session met ditmaal BB & Sugar.

Expositie
Vanaf december is er een nieuwe expositie in Hofpoort Incluis. Fotograaf Rudi Hofman toont portretfoto's (ook van artiesten die in Theater Hofpoort optraden) en figuratief kunstenaar Jans Katerberg exposeert houten sculpturen en schilderijen.

Hofpoort Incluis is geopend op donderdag en vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur.

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel