Artikel
Spiegeling

Op zaterdag 6 oktober a.s. wordt de foto expositie SPIEGELING van het foto collectief F8 geopend. Het thema van deze foto expositie is spiegeling in al zijn vormen. Bespiegeling, spiegeling, weerspiegeling, afspiegeling, etc.

De 10 deelnemende fotografen tonen hun foto’s aan de hand van dit thema. We nodigen u van harte uit om de foto’s te komen bekijken.

De foto expositie wordt gehouden van 6 oktober 2018 tot 9 november 2018 in de Aelder Meent, Paardelandsdrift 11, 7854 PR Aalden. De openingstijden zijn dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 14.00 tot 17.00 uur. Op de zaterdagmiddagen zijn er fotografen aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden. 

Mocht u buiten deze uren willen komen kijken of met een groep willen komen, dan kunt u contact opnemen met Monique Jonkman (06-29437414 / Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ), ook voor meer informatie kunt u hier terecht.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 2 oktober 2018

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Bijzondere stadswandel(z)ing door mannenkoor HEM

Donderdag 20 december wordt er iets heel bijzonders gedaan door Mannenkoor HEM. Dit omdat de roemruchte historie van Coevorden niet zo bij de kersttijd past. Mannenkoor HEM heeft een bijzondere sta...

dinsdag, 11 december 2018

Lees verder

Voorbereidingen voor ‘Het IJzerkoekenoproer’ zijn in volle gang.

Theatergroep WIJ is onder begeleiding van Theaterbedrijf Maters & Roberti druk bezig met de repetities voor de Het IJzerkoekenoproer van Coevorden. Op 22 december brengen zij de geschiedenis tot leven doo...

dinsdag, 11 december 2018

Lees verder

Hofpoort Incluis

Hofpoort Incluis, het pop-uptheater aan het Stationsplein/hoek Friesestraat, heeft weer een activiteit op de agenda staan. Op zaterdag 8 december 2018 van 13.00 tot 16.00 uur worden knieperties gebakken met Vrouwen van...

dinsdag, 4 december 2018

Lees verder
Willekeurige foto