Artikel
Spiegeling

Op zaterdag 6 oktober a.s. wordt de foto expositie SPIEGELING van het foto collectief F8 geopend. Het thema van deze foto expositie is spiegeling in al zijn vormen. Bespiegeling, spiegeling, weerspiegeling, afspiegeling, etc.

De 10 deelnemende fotografen tonen hun foto’s aan de hand van dit thema. We nodigen u van harte uit om de foto’s te komen bekijken.

De foto expositie wordt gehouden van 6 oktober 2018 tot 9 november 2018 in de Aelder Meent, Paardelandsdrift 11, 7854 PR Aalden. De openingstijden zijn dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 14.00 tot 17.00 uur. Op de zaterdagmiddagen zijn er fotografen aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden. 

Mocht u buiten deze uren willen komen kijken of met een groep willen komen, dan kunt u contact opnemen met Monique Jonkman (06-29437414 / Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ), ook voor meer informatie kunt u hier terecht.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 2 oktober 2018

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Aftrap zomerprogrammering Weeshuisweide door Bert Visscher met Noordpoolorkest

Kom luisteren en dansen op 21 juni. ‘Organiseer activiteiten en evenementen op de Weeshuisweide’ werd vaak als idee genoemd in bijeenkomsten over de toekomst van de binnenstad van Coevorden. Zo’n moo...

zaterdag, 15 juni 2019

Lees verder

Lezing katholiek uitvaartritueel in Stedelijk Museum Coevorden

In het kader van de tentoonstelling “Dood en begraven” in het Stedelijk Museum Coevorden is er op zondagmiddag 30 juni a.s. om 14.00 uur een lezing over het rooms-katholieke uitvaartritueel. Dez...

zaterdag, 15 juni 2019

Lees verder

Het is Uit de kunst wat Benneveld laat zien!

Benneveld mag dan wel zo’n beetje het kleinste dorp binnen het Zuidenveldfeest in Zweeloo zijn, het dorp telt wel heel veel creatieve bedrijfjes en dito creatieve mensen. Bijna een garantie, zou...

woensdag, 12 juni 2019

Lees verder
Willekeurige foto