Artikel
Spiegeling

Op zaterdag 6 oktober a.s. wordt de foto expositie SPIEGELING van het foto collectief F8 geopend. Het thema van deze foto expositie is spiegeling in al zijn vormen. Bespiegeling, spiegeling, weerspiegeling, afspiegeling, etc.

De 10 deelnemende fotografen tonen hun foto’s aan de hand van dit thema. We nodigen u van harte uit om de foto’s te komen bekijken.

De foto expositie wordt gehouden van 6 oktober 2018 tot 9 november 2018 in de Aelder Meent, Paardelandsdrift 11, 7854 PR Aalden. De openingstijden zijn dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 14.00 tot 17.00 uur. Op de zaterdagmiddagen zijn er fotografen aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden. 

Mocht u buiten deze uren willen komen kijken of met een groep willen komen, dan kunt u contact opnemen met Monique Jonkman (06-29437414 / Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ), ook voor meer informatie kunt u hier terecht.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 2 oktober 2018

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Happen&Grappen

Kom op zondag 21 oktober genieten van een avond cabaret en lekkere hapjes van Stadscafé Vancouver .Vanaf 19:00 wordt u ontvangen met een drankje en amuse bij Hofpoort Inc...

dinsdag, 16 oktober 2018

Lees verder

Workshop en demonstratie Diamond Painting

Op zaterdag 20 oktober organiseren we samen met De Wolkoker een workshop en demonstratie Diamond painting door Linda Ott...

dinsdag, 16 oktober 2018

Lees verder

Mart Hillen in concert

De jonge fingerstyle-gitarist Mart Hillen bespeelt zijn instrument als gitarist, bassist en drummer. Het eerste theaterconcert van het jonge supertalent wordt geregisseerd door niemand minder dan theatervakvrouw Leoni Jan...

dinsdag, 16 oktober 2018

Lees verder
Willekeurige foto