Artikel
Spiegeling

Op zaterdag 6 oktober a.s. wordt de foto expositie SPIEGELING van het foto collectief F8 geopend. Het thema van deze foto expositie is spiegeling in al zijn vormen. Bespiegeling, spiegeling, weerspiegeling, afspiegeling, etc.

De 10 deelnemende fotografen tonen hun foto’s aan de hand van dit thema. We nodigen u van harte uit om de foto’s te komen bekijken.

De foto expositie wordt gehouden van 6 oktober 2018 tot 9 november 2018 in de Aelder Meent, Paardelandsdrift 11, 7854 PR Aalden. De openingstijden zijn dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 14.00 tot 17.00 uur. Op de zaterdagmiddagen zijn er fotografen aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden. 

Mocht u buiten deze uren willen komen kijken of met een groep willen komen, dan kunt u contact opnemen met Monique Jonkman (06-29437414 / Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ), ook voor meer informatie kunt u hier terecht.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 2 oktober 2018

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Dorpswandeling door Zweeloo en Aalden

Op woensdag 27 februari 2019 organiseert Tourist Info Zweeloo een cultuurhistorische wandeling door het schilderachtige Zweeloo en Aalden. Een gids vertelt over de geschiedenis van beide dor...

donderdag, 14 februari 2019

Lees verder

Theater Hofpoort

Theater Hofpoort in Coevorden heeft voor de komende tijd, in februari 2019, weer diverse voorstellingen op het programma staan....

dinsdag, 12 februari 2019

Lees verder

Recordaantal bezoekers in het Stedelijk Museum Coevorden

  2018 was een enerverend jaar voor het museum; niet alleen vierde het museum haar vijfjarig jubileum, maar het museum had, met bijna 6.000 bezoekers, ook een recordaantal bezoekers. Afgelopen jaren ble...

zondag, 10 februari 2019

Lees verder
Willekeurige foto