.

.

 

.

Theater Hofpoort

Theater Hofpoort vertoont donderdag 6 december de film ‘Tonio’, op zaterdag 8 december gaat het theater ‘Buiten de Poort’ met een optreden van Lenny Kuhr.

Film Tonio
De film Tonio, gebaseerd op het gelijknamige boek van A.F.Th. van der Heijden, is te zien op donderdag 6 december om 15.00 en 20.30 uur in Theater Hofpoort. De bijna 22-jarige zoon van de schrijver wordt nabij het Amsterdamse Vondelpark geschept door een auto. Hij wordt naar het AMC vervoerd, waar hij nog diezelfde dag overlijdt. De schrijver en zijn vrouw zoeken naar een reconstructie van de laatste levensdagen van hun zoon, die enig kind is. Pas maanden later durft de schrijver de plaats van het ongeval te bezoeken.

Het leven van de ouders zal nooit meer hetzelfde zijn. Ze ervaren de meest intense pijn maar moeten ook zien hun eigen leven voort te zetten. De hoofdrollen in deze film worden vertolkt door Pierre Bokma, Rifka Lodeizen en Chris Peters. De entreeprijs is 8,50 euro.

Lenny Kuhr
In de week van Chanoeka gaat Theater Hofpoort ‘Buiten de Poort’ in de synagoge, een locatie die geliefd is bij de artiesten en het publiek. Lenny Kuhr is er op zaterdag 8 december met haar programma ‘Het lied gaat door’. Het optreden begint om 20.15 uur. Zij staat stil bij de duizenden dingen die voorbijgaan en bij hetgeen nooit voorbijgaat. Het lied is hierbij de metafoor. Het besef dat alle dingen komen en gaan stemt tot weemoed en tot vreugde en tot alle muziek die in dit programma te horen zal zijn. De entreeprijs is 18,50 euro

Tangarine uitverkocht
Het optreden van de tweelingbroers Sander en Arnout Brinks op zondag 9 december in het kasteel is uitverkocht.

Praktische informatie
Toegangskaarten zijn te koop via www.theaterhofpoort.nl en in The Readshop, Friesestraat 26 in Coevorden. Indien er voor de voorstellingen nog kaarten zijn, worden die aan de theaterkassa verkocht, geopend vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling.

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel