Artikel
Fraaie Facelift voor de winkel van Inside Wonen….en meer

Astrid Mink: “Na vijf jaar werd het tijd voor enige cosmetische en praktische aanpassingen”. Na een verbouwing van 2 ½ week vond afgelopen donderdag de officiële heropening plaats van de woonwinkel.

Aangezien Inside Wonen….en Meer kan bogen op een grote groep vaste klanten was het de gehele dag van ’s morgens 10 tot ’s avonds 10 heel druk en geanimeerd.

Ruim van opzet
De balie, die voorheen achterin de winkel stond is verplaatst en staat nu bij de entree. Hier vandaan is er direct uitzicht op zowel de gehele begane grond als op de dameskledingafdeling boven. De stijlkamer is fraaier van opzet en kan met kleine aanpassingen in een andere sfeer worden omgetoverd.

Bloemencorner
Het was nooit Astrids intentie om kant en klare boeketten te gaan verkopen, maar ter plekke in de bloembinderij boeketten ‘op maat’ te maken. Echter op aandringen van vele klanten, die iets te kiezen wilde hebben, is zij overstag gegaan en staan er nu diverse bloemencreaties in de winkel.

Astrid benadrukt dat de verbouwing uitermate fijn is verlopen. Al jaren werkt ze op een prettige manier samen Henrico Schonewille van bouwbedrijf Hewesco uit Aalden. “Wij kunnen lezen en schrijven met elkaar en ook bij projectinrichtingen draagt hij regelmatig zijn steentje bij.”

Bijschrift foto:Astrid bij de nieuwe bloemencorner in de gerenoveerde woonwinkel. (Foto: Jos Grootscholten)

Oes Eig'n Kraantien d.d. 9 oktober 2018

 

 

 

 

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Arnon de Vries (21) heeft geen seconde spijt van opleiding in verpleegkunde

De zorg komt veel mensen te kort. Er werken vooral weinig mannen in. In O.E.K. drie portretten van mannen die toch voor de verpleging kozen. Eerder kwamen Jeroen Kalsbeek uit Aalden ...

dinsdag, 12 februari 2019

Lees verder

Paula Wijtmans uit Wezup krijgt hulp bij het nagenoeg “wolf-proof” maken van haar schapenland

  Onlangs hebben een achttal vrijwilligers van Wolf Fencing een schapenraster in Wezup helpen aanpassen om het wolfwerend te maken. Schapenhoudster Paula Wijtmans uit Wezup heeft Wolf Fencing om advies gevraagd, nad...

dinsdag, 12 februari 2019

Lees verder

Ideeën gezocht voor facelift Busstation Zweeloo

Dinsdag 26 februari inloopmiddag dorpshuis De Spil. Je stapt met je twee kinderen uit de bus. Het is warm en je gaat onder een bijzondere kunstboom met zonnepanelen op een moo...

dinsdag, 12 februari 2019

Lees verder
Willekeurige foto