Artikel
Fraaie Facelift voor de winkel van Inside Wonen….en meer

Astrid Mink: “Na vijf jaar werd het tijd voor enige cosmetische en praktische aanpassingen”. Na een verbouwing van 2 ½ week vond afgelopen donderdag de officiële heropening plaats van de woonwinkel.

Aangezien Inside Wonen….en Meer kan bogen op een grote groep vaste klanten was het de gehele dag van ’s morgens 10 tot ’s avonds 10 heel druk en geanimeerd.

Ruim van opzet
De balie, die voorheen achterin de winkel stond is verplaatst en staat nu bij de entree. Hier vandaan is er direct uitzicht op zowel de gehele begane grond als op de dameskledingafdeling boven. De stijlkamer is fraaier van opzet en kan met kleine aanpassingen in een andere sfeer worden omgetoverd.

Bloemencorner
Het was nooit Astrids intentie om kant en klare boeketten te gaan verkopen, maar ter plekke in de bloembinderij boeketten ‘op maat’ te maken. Echter op aandringen van vele klanten, die iets te kiezen wilde hebben, is zij overstag gegaan en staan er nu diverse bloemencreaties in de winkel.

Astrid benadrukt dat de verbouwing uitermate fijn is verlopen. Al jaren werkt ze op een prettige manier samen Henrico Schonewille van bouwbedrijf Hewesco uit Aalden. “Wij kunnen lezen en schrijven met elkaar en ook bij projectinrichtingen draagt hij regelmatig zijn steentje bij.”

Bijschrift foto:Astrid bij de nieuwe bloemencorner in de gerenoveerde woonwinkel. (Foto: Jos Grootscholten)

Oes Eig'n Kraantien d.d. 9 oktober 2018

 

 

 

 

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Henk, Tineke en Fenrik Hegen emigreren naar Duitsland

- Regelgeving maakt eind aan 80 jaar boeren door familie Hegen aan Brugstraat  - Gezin start in Anderlingen met een schone lei een nieuw mel...

dinsdag, 21 mei 2019

Lees verder

De Gazelle is ontwaakt

“Kent u die uitdrukking?”, zou dominee Gremdaat vragen, “even een zetje nodig hebben.” Aan de dominee moesten we denken toen het ongeduld van onze redactiecoördinator over het uitblijven van de Gaz...

dinsdag, 21 mei 2019

Lees verder

Zaterdag ‘Lelijke eenden’ bij de Aeldermeul

Op zaterdag 25 mei a.s. komen er zo’n 30 lelijke eenden naar de Jantina Hellingmolen. Ze komen niet vliegen maar rijden. Het zijn namelijk de 2 CV’s van de 2CV Clu...

dinsdag, 21 mei 2019

Lees verder
Willekeurige foto