Artikel
Fraaie Facelift voor de winkel van Inside Wonen….en meer

Astrid Mink: “Na vijf jaar werd het tijd voor enige cosmetische en praktische aanpassingen”. Na een verbouwing van 2 ½ week vond afgelopen donderdag de officiële heropening plaats van de woonwinkel.

Aangezien Inside Wonen….en Meer kan bogen op een grote groep vaste klanten was het de gehele dag van ’s morgens 10 tot ’s avonds 10 heel druk en geanimeerd.

Ruim van opzet
De balie, die voorheen achterin de winkel stond is verplaatst en staat nu bij de entree. Hier vandaan is er direct uitzicht op zowel de gehele begane grond als op de dameskledingafdeling boven. De stijlkamer is fraaier van opzet en kan met kleine aanpassingen in een andere sfeer worden omgetoverd.

Bloemencorner
Het was nooit Astrids intentie om kant en klare boeketten te gaan verkopen, maar ter plekke in de bloembinderij boeketten ‘op maat’ te maken. Echter op aandringen van vele klanten, die iets te kiezen wilde hebben, is zij overstag gegaan en staan er nu diverse bloemencreaties in de winkel.

Astrid benadrukt dat de verbouwing uitermate fijn is verlopen. Al jaren werkt ze op een prettige manier samen Henrico Schonewille van bouwbedrijf Hewesco uit Aalden. “Wij kunnen lezen en schrijven met elkaar en ook bij projectinrichtingen draagt hij regelmatig zijn steentje bij.”

Bijschrift foto:Astrid bij de nieuwe bloemencorner in de gerenoveerde woonwinkel. (Foto: Jos Grootscholten)

Oes Eig'n Kraantien d.d. 9 oktober 2018

 

 

 

 

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Joop Westendorp: ‘Wees sterk en optimistisch’

Het levensverhaal van Joop Westendorp begint in Rotterdam, een bruisende wereldstad met ruim 600.000 inwoners. Joop denkt er nog vaak aan terug. De Rotterdamse mentaliteit wordt geroemd vanwege de open hou...

dinsdag, 11 december 2018

Lees verder

Derde editie van het Zweeler Kerstrondje

Het Zweeler Kerstrondje aanstaande vrijdag is een winters warm welkom bij een vijftal thuiswinkeltjes aan het Klooster en de Schapendijk in Zweeloo. Een achttal enthousiaste en (zeer) creatieve dames openen dan...

dinsdag, 11 december 2018

Lees verder

Bevolking Zweeloo smeedt plannen voor Zuidenveld

Afgelopen zaterdagavond konden de inwoners van Zweeloo in dorpshuis De Spil bepalen welke boog en welke praalwagens de eer van het dorp bij de Zuidenveldtentoonstelling in juli 2019 hoog zullen hou...

dinsdag, 11 december 2018

Lees verder
Willekeurige foto