.

.

 

.

Theater Hofpoort

Vuile Huichelaar
De dames van ‘Vuile huichelaar’, Paulette Willemse en Saskia van Zutphen, komen zondag 16 december 2018 naar Theater Hofpoort met hun kerstshow ‘Ik zit hier heel alleen kerst te vieren’.

Zij verzorgen die dag twee voorstellingen, om 15.00 en 20.15 uur. ‘Vuile huichelaar' was al enkele malen met groot succes te gast in het theater.

De vrolijke meezingshow ‘Ik zit hier heel alleen kerstfeest te vieren’ biedt een welkom alternatief voor alle decemberstress door lekker mee te blèren in het theater. De voorstelling zit vol klassieke, swingende, tenenkrommende en tranentrekkende kerstliedjes.

Tien jaar geleden presenteerden Paulette Willemse en Saskia van Zutphen de eerste show van ‘Vuile huichelaar’, hét meezingprogramma voor de bedrogen vrouw.
Een toegangskaart kost 26 euro.

Praktische informatie:
Toegangskaarten zijn te koop via www.theaterhofpoort.nl en in The Readshop, Friesestraat 26 in Coevorden. Indien er voor de voorstellingen nog kaarten zijn, worden die aan de theaterkassa verkocht, geopend vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling.

 

 

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel