.

.

 

.

Bijzondere stadswandel(z)ing door mannenkoor HEM

Donderdag 20 december wordt er iets heel bijzonders gedaan door Mannenkoor HEM. Dit omdat de roemruchte historie van Coevorden niet zo bij de kersttijd past. Mannenkoor HEM heeft een bijzondere stadswandel(z)ing in Coevorden.

Mannenkoor HEM zingt in het Arsenaal aan de Haven 4 te Coevorden. In het Arsenaal zijn de Historische Vereniging, de bibliotheek Coevorden, het Stedelijk Museum en Magisch Drenthe gevestigd.

Vanaf 19.30 uur zal Mannenkoor HEM hun repertoire ten gehore brengen in het Arsenaal. Omstreeks 20.00 uur zullen zij al zingend door de Friesestraat naar Hofpoort Incluis lopen. Daar aangekomen zal HEM onder pianobegeleiding nog enkele nummers die passen bij de kersttijd zingen.

HEM nodigt iedereen van harte uit om mee te lopen en mee te zingen.

Bent u enthousiast geworden? Elke donderdagavond om 20.00 uur oefent Hem in het kerkje van Oosterhesselen. U [mannen] bent daar van harte welkom, of kijk eens op de website www.mannenkoorhem.nl

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel