.

.

 

.

Winterwandeling door Zweeloo en Aalden

Laat U verrassen ..... loop op zaterdag 29 december mee met een winterwandeling door de sfeervolle dorpen Zweeloo en Aalden en laat u betoveren door de mooie, historische verhalen over de omgeving.

In deze donkere dagen van het jaar brengt de wandeling u op de mooiste plekjes van onze schilderachtige dorpen. Onderweg kunt u genieten van muziek, glühwein en diverse streekeigen producten. Een enthousiaste gids neemt u mee naar een aantal bezienswaardigheden. U bezoekt o.a. een 13e eeuws kerkje, een meer dan 100 jaar oude smederij en de prachtige Jantina Hellingmolen, alwaar in de kersttijd een ster in het gevlucht zit. En wat te denken van een demonstratie kruisboogschieten?   

De wandeling, georganiseerd door Tourist Info Zweeloo, is ongeveer 6 km lang en duurt 3- 3,5 uur. We vertrekken 's middags om 14.30 uur van de Kunstenaarsherberg, Hoofdstraat 15, 7851 AA Zweeloo.

De kosten zijn € 7,50 p.p., kinderen € 4,00 (inclusief hapjes en drankjes).

Aanmelden vóór 29 december 12.00 uur! Dit kan per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch, op werkdagen van 10.00 uur – 13.00 uur, tel: 0591-372299.

Let op het aantal deelnemers is beperkt, vol=vol.

 

 

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel