Artikel
Hannah Mae, singer-song writer uit Emmen binnenkort in Zweeloo

Op zaterdag 17 november a.s. in bistro Tante Sweel. Voor wie ons nog niet kent, Sweel Cultureel is een club vrijwilligers die in Zweeloo en omgeving diverse muzikale happenings organiseert. Aanvankelijk zou Isa Zwart bij ons optreden, maar zij moest helaas afzeggen en stelde zelf als beste vervangster Hannah Mae voor.

Even geluisterd op YouTube en inderdaad direct overtuigd. Ronduit prachtig.

Hannah Mae is een singer-songwriter uit Emmen die hard werkt aan haar muzikale toekomst waarin pop & country een belangrijke plaats innemen. Vroeger zong zij liedjes voor de buren, tegenwoordig zingt zij zelfgeschreven nummers op verscheidene podia en werkt aan haar eerste “EP”. Met haar prachtige stem en schitterende gitaarspel zal zij veel podia kunnen bereiken denken wij.

Niet verbazend dat zij zich laat inspireren door Ilse DeLange en Taylor Swift, maar er tegelijk van geniet haar eigen nummers én covers te spelen. Dit jaar speelde Hannah bij Drentsch Peil XL 2018 én in het Atlas Theater na de show van Jochem Myjer.

Hannah komt samen met gitarist Mark Kiers uit Klazienaveen. Ook hij is een gepassioneerd musicus die geniet van diverse genres, van metal tot Mozart, maar met een voorkeur voor country en blues. Mark heeft in verscheidene bands gespeeld, o.a. de Shadow Creek Ramblers, 25 cigarettes en His Fault. 

Stuur ons een mail als u erbij wilt zijn dan houden wij plaatsen vrij. Niet onbelangrijk want het optreden vindt plaats in de gezellige Bistro Tante Sweel in Zweeloo en het aantal stoelen is beperkt.

Locatie is Bistro Tante Sweel, Hoofdstraat 15, 7851 AA Zweeloo. Aanvang 20.00 uur, toegang € 15,00 pp, reserveren met een mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 23 oktober 2018

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Dood & Begraven

Er zijn bibliotheken vol geschreven over de manieren waarop een cultuur met de dood en de overledenen omgaat. Verslagen van, en studies over, de manier waarop nabestaanden omgingen met de lij...

dinsdag, 16 april 2019

Lees verder

Kinderkasteelrondleiding

Door het Stedelijk Museum Coevorden wordt er speciaal voor kinderen een rondleiding in het kasteel georganiseerd. Deze vindt plaats tijdens de meivakantie op zondag 28 april 201...

dinsdag, 16 april 2019

Lees verder

Eerste veiling tekeningen Yvonne Brill al goed voor duizend euro

Tijdens een feestelijke bijeenkomst in het Atrium van RTV Drenthe in Assen is zaterdag het 150e boek van Yvonne Brill gepresenteerd. Uit handen van de 76-jarige kinderboekenschrijfster uit Aalden ontving directe...

dinsdag, 16 april 2019

Lees verder
Willekeurige foto