.

.

 

.

Bea Westendorp: ‘Ik heb zonder twijfel voor Drenthe gekozen’

Bea Westendorp verhuisde dit voorjaar vanuit het Brabantse Bergen op Zoom naar Wezuperbrug. Jarenlang droeg Bea de zorg voor haar ongeneeslijk zieke man Albert. Tot 2017. Na een jarenlange strijd overleed Albert aan de gevolgen van de taaislijmziekte. Ondanks zijn ernstige ziekte heeft Albert tot het laatste toe gestreden, maar vorig jaar ging het mis. We hebben een emotioneel en verdrietige periode gekend. Een proces met vallen en opstaan. Dagen waarop ik erg met het verlies bezig was en dagen waarin de emoties hanteerbaar waren, wisselden elkaar af. Voorzichtig heb ik weer plannen voor de toekomst gemaakt en heb me voorbereid op een nieuwe fase in mijn leven. Voor mij betekende dat ook verhuizen naar de andere kant van Nederland. Sinds maart woon ik samen met Joop. We hebben een innige band opgebouwd en dat voelt heel goed.’

Nagedacht
De woning van Joop aan de Brugstraat 36 in Wezuperbrug is haar nieuwe ‘thuis’. Bea doet haar verhaal: ‘Verhuizen uit de zo vertrouwde omgeving in Bergen op Zoom, daar is natuurlijk wat aan vooraf gegaan en heel goed over nagedacht. Wat gaan wij dan doen, komt Joop naar Brabant of verhuis ik naar het mooie Drenthe? Eigenlijk heb ik zonder twijfel gekozen voor Drenthe! Ik zag er niet tegenop, maar had juist een groot verlangen. Volgens mij kijk je er ook anders tegen aan om zo’n stap te maken als je bij iemand gaat wonen waar je echt veel omgeeft, en je leven mee wilt delen. Naarmate de tijd hier is verstreken zag ik ook alleen maar voordelen om hier te mogen wonen: in dit mooie landschap en bij de plaatselijke bevolking voelde het onthaal als een warm bad.’

Alternatieve geneeswijzen
Bea runde in Bergen op Zoom jarenlang en met veel enthousiasme de praktijk ‘Shanti voor Body en Mind’; toegespitst op alternatieve geneeswijzen. Deze praktijk zet ze nu in Wezuperbrug voort.

Bea nam een aantal jaren geleden het besluit zich helemaal op haar passie, reiki, te richten.  Ze is volledig gediplomeerd en gecertificeerd. 

De volgende behandelingen zijn bij  'Shanti voor Body en Mind' mogelijk:

- Reiki Behandeling

- Voetreflex Massage

- Hotstone Massage

- Edelsteen Massage

- Holistic Pulsing

 - Kaartlegging

De praktijk van Bea is gevestigd aan de Brugstraat 36 in Wezuperbrug. U kunt Bea telefonisch bereiken onder nummer 06 – 22 66 07 92 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bea Westendorp heeft de afgelopen maanden een liefdevolle relatie opgebouwd met Joop Westendorp. (Foto: Monique Jonkman-Koolen)

Oes Eig'n Kraantien d.d. 18 december 2018

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel