Artikel
Martijn Kardol met ‘Bang’

Als eerste ooit won Martijn Kardol in één theaterseizoen alle prijzen op het Leids Cabaretfestival en het Groninger Studentencabaretfestival. Met zijn debuut ‘Bang’ lost hij de verwachtingen moeiteloos in.

In 'Bang' neemt Martijn zijn publiek mee terug naar 14 juli 2016, de dag van de aanslag in Nice. Nietsvermoedend viert hij daar de laatste dag van zijn vakantie met zijn vriendin. Totdat de angst reageert en Martijn moet reageren.

Tijdens zijn studietijd trad Martijn hij voor het eerst op als comedian op podia door heel Nederland. Hij had dit jaar een column in de ochtendshow van Domien (NPO 3FM), was één van de gezichten van de Comedy Central Roasts en is elke woensdag bij RTL Late Night.

Foto: Marcel van den Broek

De voorstelling, 17 november, begint om 20.15 uur, een entreekaart kost 16 euro.

* Wie van cabaret houdt, kan kiezen voor het cabarettrio. Naast Martijn Kardol bestaat dit trio uit voorstellingen van Daniëlle Schel (zaterdag 19 januari) en Fabian Franciscus (vrijdag 8 maart). Voor de drie voorstellingen tezamen geldt een gereduceerde prijs van 35 euro.

Praktische informatie: Toegangskaarten zijn te koop via www.theaterhofpoort.nl en in The Readshop, Friesestraat 26 in Coevorden. Indien er nog kaarten zijn, worden die aan de theaterkassa verkocht, geopend vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling.

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Lex van Keulen exposeert in Aelder Meent

In de Aelder Meent is een bijzondere expositie ingericht met tekeningen van Lex van Keulen. De tentoonstelling telt veertig werken met IJslandse paarden en een aantal tekeningen van klassieke zeilschepen en ...

dinsdag, 13 november 2018

Lees verder

Martijn Kardol met ‘Bang’

Als eerste ooit won Martijn Kardol in één theaterseizoen alle prijzen op het Leids Cabaretfestival en het Groninger Studentencabaretfestival. Met zijn debuut ‘Bang’ lost hij de verwachtingen moeiteloos in....

dinsdag, 6 november 2018

Lees verder

Paul de Munnik met een try-out van ‘Goed jaar’

Paul de Munnik komt na zijn geprezen solodebuut ‘Nieuw’ op vrijdag 16 november naar Theater Hofpoort met een try-out van zijn nieuwe album ‘Goed jaa...

dinsdag, 6 november 2018

Lees verder
Willekeurige foto