Artikel
BBC2014 brengt werkbezoek aan Treant Zorggroep

Coevorden / Emmen – Fractie en bestuur van Belangen Buitengebied Coevorden (BBC2014) brengen donderdag 8 november 2018 een werkbezoek aan de Treant Zorggroep.

Op het programma staan onder meer gesprekken over de strategische uitdagingen van TreantCare. Met het vernieuwingsprogramma wil de Treant Zorggroep een daadwerkelijke bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven van zorgbehoevende ouderen.

BBC2014 heeft waardering voor de inspanningen binnen de Treant Zorggroep. ‘Er wordt door medewerkers en vrijwilligers veel inspanning geleverd om ouderen die zorg te geven die zij nodig hebben. BBC2014 wil graag horen waar en hoe de zorgverlening verder geoptimaliseerd kan worden en wat zij als politieke partij kan doen om daaraan een bijdrage te leveren.'

Tijdens het werkbezoek zal ook informatie worden uitgewisseld over het project Brinkwonen van Woonservice Drenthe. BBC2014 stimuleert het bouwen van levensloopbestendige woningen, zoals het Brinkwonen in Schoonoord. Het project is bedoeld voor mensen van 65 jaar en ouder en voor personen met een zorgvraag. ‘Wij vinden het belangrijk dat ouderen zo lang mogelijk in hun eigen thuissituatie kunnen blijven wonen’, zegt een woordvoerder van de partij.

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Willekeurige foto