.

.

 

.

Een sportieve wandelgroep op maandagochtend

Wil jij ook lekker bewegen in de vertrouwde omgeving? Iedere maandagochtend loopt er wekelijks een wandelgroep door de prachtige omgeving van de Zweeler dorpen. De wandelroutes voeren kris kras door de dorpen. De wandelgroep wil het bewegen voor iedereen toegankelijk maken.

Het is in de eerste plaats bedoeld voor mensen die graag wat meer willen bewegen, maar iedereen die het leuk vindt met een groep op stap te gaan is van harte welkom. De wandelingen zijn gratis en je hoeft je niet van tevoren op te geven.

Wandelen is een goede vorm van bewegen, het is leuk en je geniet van het buiten zijn. Het is stress verlagend, er is weinig kans op blessures en het zorgt voor verbranding van lichaamsvet. Niets is makkelijker en samen is het nog meer genieten: even gezellig bijpraten met je wandelvrienden en je fysiek inspannen.

De wandelingen starten om 9.30 uur vanaf het TIP-kantoor aan de Aelderstraat 21A in Aalden, waar we ook eindigen (rond 10.30).  

Heb je zin om mee te doen? Kom dan maandagochtend om 9.30 uur naar het TIP-kantoor. Of weet jij iemand in je omgeving die graag wandelt? Geef het door.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 15 januari 2019

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel