.

.

 

.

Rolf Verbraeken (56), uw nieuwe rijwielhersteller

Rolf Verbraeken is een geboren en getogen Westlander uit het tuindersdorp Wateringen. Na ook een aantal jaren in dit vak werkzaam te zijn geweest, heeft hij de opleiding tot hovenier gevolgd en is vervolgens hiermee aan de slag gegaan in het Westland en omstreken. Vele trainingen en cursussen heeft hij gevolgd om zich op specifieke terreinen van het hoveniersvak verder te bekwamen.

Daar hoorde onder andere ook de driejarige opleiding tot hoofd greenkeeper bij omdat er een baan bij golfclub de ‘Gelpenberg’ in het verschiet lag. Tot zijn spijt ging die job uiteindelijk niet door.

Al jaren verknocht aan Drenthe
Kampeervakanties werden al vaak in Drenthe gevierd met het gezin. Binnen een tweede relatie is hij vader van een zoon geworden. Die woont in Veenoord bij moeder. Rolf woont al geruime tijd in Drenthe, waarvan de laatste zes jaar in Aalden boven het pand aan de Aelderstraat 44, waar hij nu als rijwielhersteller begint.

Transitieperiode
Momenteel vertrekt Rolf op zondagavond naar het Westland om daar vier dagen zijn tuinklanten te bedienen. Dat is hij nu aan het afbouwen. Voor klanten In Zweeloo e.o. blijft hij, ook in de toekomst, beschikbaar voor tuinwerkzaamheden.

Een nieuwe fase voor Rolf
Vanaf vrijdag 1 februari a.s. start Rolf met zijn nieuwe activiteit als rijwielhersteller. In eerste instantie op de vrijdag- en zaterdagochtend. Vanaf 1 april  op woensdag, donderdag en vrijdag de gehele dag en op zaterdagochtend. De haal- en brengservice behoort tot het dienstenpakket, evenals als fietsenverhuur. Vooralsnog gaat hij geen nieuwe fietsen leveren. Er is nog een ruime voorraad nieuwe en gebruikte fietsen beschikbaar. De hoofdmoot van de werkzaamheden bestaat derhalve uit onderhoud. Rolf heeft er veel zin in. Naar eigen zeggen is hij zeer handig en secuur en de fijne kneepjes van het vak, die André hem nog heeft laten zien, geven Rolf veel vertrouwen in de toekomst aan de Aelderstraat. OEK wenst hem met zijn nieuwe uitdaging veel succes.

Bijschrift foto: Vanaf vrijdag 1 februari a.s. start Rolf Verbraeken met zijn nieuwe activiteit als rijwielhersteller, maar hij blijft ook actief als hovenier. (Foto: Jos Grootscholten)

Oes Eig'n Kraantien d.d. 29 januari 2019

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel