.

.

 

.

Werkgroep Leef! zoekt kandidaten voor “Gooi maar in m’n pet”

De werkgroep Leef! is op zoek naar muzikanten die tijdens de lentefair op 11 en 12 mei a.s. mee willen doen aan het festival “Gooi maar in m’n pet”. Voor het festival worden zowel jonge als ervaren artiesten uitgenodigd om een act uit te voeren op het gebied van muziek.

Wie het fijn en uitdagend vindt om zijn muzikale talenten te laten horen en dit wil delen met een groot publiek, mag deze kans niet voorbij laten gaan! Aan het festival mogen zowel professionele muzikanten als amateurs deelnemen, in elke leeftijdscategorie, met elk instrument. Spontaniteit voert in ieder geval de boventoon. Het is aan het publiek om te beslissen naar wie men wil kijken en luisteren. Let wel op: het aantal inschrijvingen is beperkt.

Kijk voor meer info op: www.leefzweeloo.nl en aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 29 januari 2019

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel