Artikel
Theater Hofpoort

Vuile Huichelaar
De dames van ‘Vuile huichelaar’, Paulette Willemse en Saskia van Zutphen, komen zondag 16 december 2018 naar Theater Hofpoort met hun kerstshow ‘Ik zit hier heel alleen kerst te vieren’.

Zij verzorgen die dag twee voorstellingen, om 15.00 en 20.15 uur. ‘Vuile huichelaar' was al enkele malen met groot succes te gast in het theater.

De vrolijke meezingshow ‘Ik zit hier heel alleen kerstfeest te vieren’ biedt een welkom alternatief voor alle decemberstress door lekker mee te blèren in het theater. De voorstelling zit vol klassieke, swingende, tenenkrommende en tranentrekkende kerstliedjes.

Tien jaar geleden presenteerden Paulette Willemse en Saskia van Zutphen de eerste show van ‘Vuile huichelaar’, hét meezingprogramma voor de bedrogen vrouw.
Een toegangskaart kost 26 euro.

Praktische informatie:
Toegangskaarten zijn te koop via www.theaterhofpoort.nl en in The Readshop, Friesestraat 26 in Coevorden. Indien er voor de voorstellingen nog kaarten zijn, worden die aan de theaterkassa verkocht, geopend vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling.

 

 

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

In iedere gemeente weer een bibliotheek open

In iedere Drentse gemeente is weer een bibliotheek open. De bibliotheken adviseren klanten om voor het bezoek de website te checken voor openingstijden en actuele informatie....

dinsdag, 26 mei 2020

Lees verder

Spraakmakende straatmuzikant blaast binnenkort laatste adem uit

De reusachtige straatmuzikant die sinds augustus langs de Frieslandroute staat, wordt binnenkort afgebroken. Het merendeel van de makers voelt niet voor een opknapbeurt van de blikvanger. ,,Dat opknappen was eerst wel de ...

dinsdag, 12 mei 2020

Lees verder

Waardering voor Marcel Zantingh en Jos Govaarts

“Wel gebogen maar niet gebroken’’. Verhalen van gewone mensen in ongewone omstandigheden komen samen in het veel geprezen boek ‘Wel gebogen maar niet gebroken’’ van Marcel Zantingh. Dit boek – ter...

dinsdag, 5 mei 2020

Lees verder
Willekeurige foto