Artikel
Theater Hofpoort

Vuile Huichelaar
De dames van ‘Vuile huichelaar’, Paulette Willemse en Saskia van Zutphen, komen zondag 16 december 2018 naar Theater Hofpoort met hun kerstshow ‘Ik zit hier heel alleen kerst te vieren’.

Zij verzorgen die dag twee voorstellingen, om 15.00 en 20.15 uur. ‘Vuile huichelaar' was al enkele malen met groot succes te gast in het theater.

De vrolijke meezingshow ‘Ik zit hier heel alleen kerstfeest te vieren’ biedt een welkom alternatief voor alle decemberstress door lekker mee te blèren in het theater. De voorstelling zit vol klassieke, swingende, tenenkrommende en tranentrekkende kerstliedjes.

Tien jaar geleden presenteerden Paulette Willemse en Saskia van Zutphen de eerste show van ‘Vuile huichelaar’, hét meezingprogramma voor de bedrogen vrouw.
Een toegangskaart kost 26 euro.

Praktische informatie:
Toegangskaarten zijn te koop via www.theaterhofpoort.nl en in The Readshop, Friesestraat 26 in Coevorden. Indien er voor de voorstellingen nog kaarten zijn, worden die aan de theaterkassa verkocht, geopend vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling.

 

 

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Zuidenveldfeest juli 2019

Op verzoek van OEK verzorgt Nathalie Matijsen, voorzitter van het plaatselijk Zuidenveldcomité, regelmatig een update over het komende Zuidenveldfeest in juli 2019. Hier is haar tweede bij...

dinsdag, 15 januari 2019

Lees verder

"Door mijn lens"

Fotocollectief f8 opent op zaterdag 12 januari 2019 om 16.00 uur de nieuwe foto expositie “Door mijn lens” in de Aelder Meent in Aalden. Een expositie van diversiteit, door een aan...

dinsdag, 8 januari 2019

Lees verder

Historische Vereniging (HVZ) komt met boek over rijke geschiedenis van de voormalige gemeente Zweeloo

Het is een enorm cliché, maar toch, de tijd vliegt voorbij. Het lijkt al weer eeuwen geleden dat het sein over en sluiten klonk voor de gemeente Zweeloo. Veel inwoners had...

dinsdag, 8 januari 2019

Lees verder
Willekeurige foto