Artikel
Theater Hofpoort

Vuile Huichelaar
De dames van ‘Vuile huichelaar’, Paulette Willemse en Saskia van Zutphen, komen zondag 16 december 2018 naar Theater Hofpoort met hun kerstshow ‘Ik zit hier heel alleen kerst te vieren’.

Zij verzorgen die dag twee voorstellingen, om 15.00 en 20.15 uur. ‘Vuile huichelaar' was al enkele malen met groot succes te gast in het theater.

De vrolijke meezingshow ‘Ik zit hier heel alleen kerstfeest te vieren’ biedt een welkom alternatief voor alle decemberstress door lekker mee te blèren in het theater. De voorstelling zit vol klassieke, swingende, tenenkrommende en tranentrekkende kerstliedjes.

Tien jaar geleden presenteerden Paulette Willemse en Saskia van Zutphen de eerste show van ‘Vuile huichelaar’, hét meezingprogramma voor de bedrogen vrouw.
Een toegangskaart kost 26 euro.

Praktische informatie:
Toegangskaarten zijn te koop via www.theaterhofpoort.nl en in The Readshop, Friesestraat 26 in Coevorden. Indien er voor de voorstellingen nog kaarten zijn, worden die aan de theaterkassa verkocht, geopend vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling.

 

 

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Nog even geduld.…dan barst Sweelpop weer los

Sterke line-up staat garant voor succesvolle 38e editie. Nog even geduld en dan barst Sweelpop weer in alle hevigheid los. De 38e  editie van het naar eigen zeggen ‘gezelligste festival van Dre...

dinsdag, 13 augustus 2019

Lees verder

Kunstmarkt Wezup wederom uitermate goed bezocht

Vuurdoop voor de nieuwe organisatie. De weergoden waren dit jaar de kunstmarkt goed gezind. Heerlijk zomerweer brachten vele liefhebbers van kunst en kunstnijverheid naar het idyllische Westeinde in Wezup. Velen waren op ...

dinsdag, 13 augustus 2019

Lees verder

Dorpswandeling door Zweeloo en Aalden

Op woensdag 21 augustus organiseert Tourist Info Zweeloo een cultuurhistorische wandeling door het schilderachtige Zweeloo en Aalden. Een gids vertelt over de geschiedenis van beide dorpen. De wandeling gaat langs de oud...

dinsdag, 13 augustus 2019

Lees verder
Willekeurige foto