Artikel
Theater Hofpoort

Vuile Huichelaar
De dames van ‘Vuile huichelaar’, Paulette Willemse en Saskia van Zutphen, komen zondag 16 december 2018 naar Theater Hofpoort met hun kerstshow ‘Ik zit hier heel alleen kerst te vieren’.

Zij verzorgen die dag twee voorstellingen, om 15.00 en 20.15 uur. ‘Vuile huichelaar' was al enkele malen met groot succes te gast in het theater.

De vrolijke meezingshow ‘Ik zit hier heel alleen kerstfeest te vieren’ biedt een welkom alternatief voor alle decemberstress door lekker mee te blèren in het theater. De voorstelling zit vol klassieke, swingende, tenenkrommende en tranentrekkende kerstliedjes.

Tien jaar geleden presenteerden Paulette Willemse en Saskia van Zutphen de eerste show van ‘Vuile huichelaar’, hét meezingprogramma voor de bedrogen vrouw.
Een toegangskaart kost 26 euro.

Praktische informatie:
Toegangskaarten zijn te koop via www.theaterhofpoort.nl en in The Readshop, Friesestraat 26 in Coevorden. Indien er voor de voorstellingen nog kaarten zijn, worden die aan de theaterkassa verkocht, geopend vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling.

 

 

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Nieuwsbrief Zuidenveld

Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het Zuidenveld. De komende weken zal deze vaker in het OEK verschijnen met informatie over de voortgang van de organisatie en alle versieringen en ...

woensdag, 20 maart 2019

Lees verder

Veur Folk veur Folk én vrijwilligersfeest

Op zaterdag 30 maart krijgen we alvast een voorproefje van de 25e editie van het Folk veur Volk festival. Tijdens het zogenaamde Veur Folk veur Folk Festival kunnen Folk-liefhebbers alvast weer in...

dinsdag, 19 maart 2019

Lees verder

Tekencursus: Stilleven met Garnizoenssoldaat

In het kader van het Rembrandtjaar en geïnspireerd door de grote Meester, biedt het Stedelijk Museum Coevorden een driedelige workshop houtskooltechnieken aan. Tijdens les één en les twee wordt de dee...

zaterdag, 16 maart 2019

Lees verder
Willekeurige foto